Ha valamenyiböl minimálisat eszek az is számit?
persze értem én hogy sok kicsiböl egyszer csak sok lesz. de én arra gondolok ha pl: eszek 3-4 szem sült krumplit vagy eszek kevés csokis zabpelyhet vagy ne adj isten 1 kocka csokit... akor számoljam a napi kaloriákhoz ??stb...
elöre is köszönöm a válaszoakt:)
Szerintem megengedett az,hogy egyel egy nagyon keves sultkrumplit... vagy csokit... vagy .. amit akarsz.
1.Ne rakdd oket egy napra, mert ahogy irtad,sok kicsi sokra megy.
2.Mondj nemet, amikor pld. feltudnad falni az egesz sultkrumpli a tanyerodbol (par darab v szem.. [nem tudom,hogy a helyes].Tehat, mondj ellent.
3. Hogyha megis beettel(foleg,hogyha vacsirol van szo), akkor 2-3 ora mulva, sportolj valamit.
Ezeket a finomsagokat ritkan fogyazdd. Amugy, nem is tudom,ez a napi kalorias dolog, egyeseknel mar betegseg, vigyazz,hogy nehogy bele ess te is. :) Csak mertekkel mindenbol. Sok szerencset.
Elnezest a hibak miatt.
Tehat:
* 2.Mondj nemet, amikor pld. feltudnad falni az egesz sultkrumplit a tanyerodbol (par darab v szem.. [nem tudom,hogy a helyes]. *
teljesen igaza van az előttem szólónak
nyugodtan megehetsz egyszer-egyszer:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!