Csak en vagyok ennyire minimalisat evo?
Az az igazság,hogy sokan vannak itt akik meg akarják mondani itt a nagy tutit. Én kb 1000 kcal-t eszek. Élek,sportolok, anorexiás sem vagyok,csont vékony sem..
De némileg van igazuk. Általában ezt fogyizóknak mondják akik eddig mondjuk 2000 kcal-t vittek be naponta akarják csökkenteni az étkezést 800-ra. Az tényleg meredek:)
Az tény és való,hogy egészségesebb étkezés az ha valaki eszik mondjuk napi 1500 kcal-t három étkezéssel,de hát nincsenek tisztában azzal,hogy mennyi féle ember létezik.
Vegyük csak számba azt,hogy van az a típus aki eszméletlenül hízékony neki normál étkezéssel sem ártana sportolnia mert könnyen elhízhat ,főleg ha szemetebb kajákat eszik.
Akkor van az a típus aki ehet amennyit akar nem fog hízni. Van ilyen hisz ismerek ilyet. Van olyan aki(legszerencsésebb) normál odafigyelt étkezéssel vmiféle mozgással fenn tudja tartani az ideális testsúlyt..És van olyan is aki nem fogy! alacsony kalóriabevitel mellett,de hozzátenném itt,hogy a test változik,tehát ez nem garancia rá,hogy ez így marad a későbbiekben! Ha te jól érzed magad nincsenek egészségügyi problémáid,akkor ne aggódj. A többiek egyenek nyugodtan ,napi ötször kis adagokat,vagy háromszor, akár egyszer naponta jól bezabálni amíg jól érzed magad kívül-belül!! addig nincs probléma az étkezéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!