Szerintetek érdemes szüneteltetni egy időre a diétát?
Figyelt kérdés
Az étrendemmel nincsen gond (leírom kommentbe ha szeretnétek), a sport is megy.. Viszont mégis kimerített ez a 3 hónap, ami óta diétázom. Szépen csökken is a zsírom, viszont mostanában egyszerűen állandóan kimerült vagyok. Nem megy úgy az edzés ahogy előtte, este pedig sokszor nehezen alszok, mert éhes vagyok. Egyre gyakrabban törnek rám falásrohamok is..pedig eleget eszem. Lehet ez a hosszú diéta hatása? Igen intenzív volt ez a 3 hónap, sok edzéssel, az előbbihez képest kevés kajával. Érdemes lenne egy-két hét lightosabb szünetet tartani? (pl kicsit több Ch, kevesebb edzés) vagy ez csak nyavalyás és ugyanúgy folytassam?2021. febr. 6. 21:53
11/12 A kérdező kommentje:
Husiból zsírosabbakat is szoktam enni: Pl bőrös csirkecomb, vagy néha helyette csirke májat.
2021. febr. 7. 18:53
12/12 anonim válasza:
Anyukám, te fáradt vagy! Pihenj többet, ki van merülve a szervezeted. A kaja jónak tűnik, de ne edzzél ennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!