Finom, de nem túl drága tk kenyér?
Én válaszolok: nem tudok finom és olcsó tk kenyeret. Igazából finom tk kenyeret se nagyon tudok.
Egyébként pedig igazuk van, ha fogyni szeretnél, akkor hanyagold a kenyeret, különösen a tk kenyeret. Attól, hogy teljes kiőrlésű, még egyáltalán nem fogyókúrás, sőt. A tk kenyérben több a CH meg a kalória, mint a sima fehér kenyérben... két kis szelettel gyakorlatilag el is cseszted a napodat. De ahogy gondolod.
Istenem :D Oké, köszönöm. Nem szereted a tk kenyeret, értem, köszönöm a válaszod még egyszer. Nem volt túl hasznos, de legalább le tudtad írni,
Nem gondolom, hogy magyarázattal tartozom bárkinek is a kérdésemért, de akkor válaszolok.... Elsősorban nem a fogyás a célom, az csak egy mellékes pozitív hatása az életmódváltásnak. Csak lassan felszívódó szénhidrátot ehetek (és azt is számolnom kell), emellett nem ehetek gyümölcsöt és tejtermékeket sem. Alapból nem vagyok nagy “kenyeres”, de a tojáson, zöldségeken és az üres zabkásán kívül szeretnék enni mást is reggelire, mert finoman szólva is unalmas. A mindenféle “kenyérpótló” dolgok nekem nem ízlenek, a tk kenyérből viszont van jobb és rosszabb is. A tk kenyérrel a világon semmi probléma nincsen, nyugodtan ehetem, ha belefér a napi keretembe és igen, belefér, ha mondjuk reggelire megeszek egy vagy két szelet kenyeret. Viszont több fajtát kóstoltam már és nem mindegyik ízlett, valamelyiknek az állaga volt furcsa és ahelyett, hogy kidobjak egy csomó pénzt az ablakon, gondoltam inkább megkérdezem hátha tud valaki ajánlani egyet. Látom felesleges volt....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!