Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Finom, de nem túl drága tk...

Finom, de nem túl drága tk kenyér?

Figyelt kérdés
2021. febr. 6. 12:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
24%
Attól nem fogsz fogyni.
2021. febr. 6. 12:21
 2/15 anonim ***** válasza:
91%
Én helyette inkább itthon sütöm meg sokkal olcsóbb és finomabb
2021. febr. 6. 13:00
 3/15 anonim ***** válasza:
22%
Dietaba nincs kenyer.. tokmind1 milyen. Egyik se jo. Am sztem nem finom es ja draga 😀
2021. febr. 6. 15:32
 4/15 A kérdező kommentje:
Nem is tudom mit vártam ettől az oldaltól, komolyan :D
2021. febr. 6. 16:04
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Lehet megerositest arra ahogy te gondolod. Az en edzom meg is olt vna ha barmilyen kenyeret eszek 😀 es a tobbi edzo meg jo formaju sportolo is ellenzi. Csak jobol mondtam te kerdezted, de ahogy gondolod
2021. febr. 6. 16:16
 6/15 A kérdező kommentje:
Nem, nem megerősítést vártam, hanem választ a kérdésemre.
2021. febr. 6. 16:19
 7/15 anonim ***** válasza:
45%

Én válaszolok: nem tudok finom és olcsó tk kenyeret. Igazából finom tk kenyeret se nagyon tudok.

Egyébként pedig igazuk van, ha fogyni szeretnél, akkor hanyagold a kenyeret, különösen a tk kenyeret. Attól, hogy teljes kiőrlésű, még egyáltalán nem fogyókúrás, sőt. A tk kenyérben több a CH meg a kalória, mint a sima fehér kenyérben... két kis szelettel gyakorlatilag el is cseszted a napodat. De ahogy gondolod.

2021. febr. 6. 16:21
 8/15 A kérdező kommentje:

Istenem :D Oké, köszönöm. Nem szereted a tk kenyeret, értem, köszönöm a válaszod még egyszer. Nem volt túl hasznos, de legalább le tudtad írni,

Nem gondolom, hogy magyarázattal tartozom bárkinek is a kérdésemért, de akkor válaszolok.... Elsősorban nem a fogyás a célom, az csak egy mellékes pozitív hatása az életmódváltásnak. Csak lassan felszívódó szénhidrátot ehetek (és azt is számolnom kell), emellett nem ehetek gyümölcsöt és tejtermékeket sem. Alapból nem vagyok nagy “kenyeres”, de a tojáson, zöldségeken és az üres zabkásán kívül szeretnék enni mást is reggelire, mert finoman szólva is unalmas. A mindenféle “kenyérpótló” dolgok nekem nem ízlenek, a tk kenyérből viszont van jobb és rosszabb is. A tk kenyérrel a világon semmi probléma nincsen, nyugodtan ehetem, ha belefér a napi keretembe és igen, belefér, ha mondjuk reggelire megeszek egy vagy két szelet kenyeret. Viszont több fajtát kóstoltam már és nem mindegyik ízlett, valamelyiknek az állaga volt furcsa és ahelyett, hogy kidobjak egy csomó pénzt az ablakon, gondoltam inkább megkérdezem hátha tud valaki ajánlani egyet. Látom felesleges volt....

2021. febr. 6. 16:36
 9/15 anonim ***** válasza:
77%
Ne törödj a hülyékkel. Aldiban, Lidlben próbálkoznék. Én nem eszem, de tudok olyat, aki azokat szereti. Márkára sajnos nem emlékszem, bocsi.
2021. febr. 6. 18:56
 10/15 anonim ***** válasza:
Lehet fogyni vele, az inzulinrezisztensek esznek TK kenyeret és fogynak. A következőre kell figyelni: a listân a TK liszt legyen a sima liszt előtt. Rengeteg TK kenyér tartalmaz mondjuk 10% TK lisztet a többi meg sima és ez törvényes. Figyeld a cukrot is. Ha az élesztő után van a listán akkor azt az élesztő elvileg elbontja, de sokszor ennél többet tesznek. Tehát ha nem figyelsz, akkor TK néven veszel egy olyan kenyeret, ami jól meg van cukrozva és kb 10% TK liszt van benne.
2021. febr. 6. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!