160 cm-hez milyen a 40 kilós testsúly?
Figyelt kérdés
Vékony-e még? Kicsit kerekebbnek látom magam, mióta híztam. Szerintem így egészségesebb vagyok egy kicsivel. Az alkatom alapból vékonyabb, a legmagasabb súlyom valaha 45 körül volt. Vissza kellne nyernem? Vagy 38 körülivel sem lenne problémám?2021. febr. 5. 22:36
A kérdező szavazást indított:
Ez ideális testsúly.
Ez alacsony testsúly. (Hízz egy kicsit.)
Ez magas testsúly. (Fogyni kellene.)
79 szavazat
1/22 anonim válasza:
Ha úgy akarsz kinézni mint egy éppen felmentett auschwitzi túlélő akkor pont jó, főleg a 38 kilód. Ha csinos akarsz lenni, akkor hízz egy kicsit. Mert ez sovány kategória.
2/22 anonim válasza:
Ha 12 éves vagy, akkor elmegy ez a súly, egyébként nagyon kevés. Menstruálsz egyáltalán? A 45kg-al is nagyon vékony lennél.
3/22 anonim válasza:
Nem egészséges az ennyire alacsony testsúly. Ha zavar hogy nem olyan feszes itt ott mint amikor 38 kiló voltál (igazából akkor se volt feszes csak nem volt anyag ami plötyi tudott volna lenni), akkor sportoljál. Persze ésszel, 40 kilósan nem biztos hogy a legjobb ötlet nekiesni a súlyzós edzésnek.
4/22 anonim válasza:
Agybeteg vagy te, kisanyám.
Csoda, hogy még nem vittek vissza a szertárba.
5/22 anonim válasza:
Hiába mondunk bármit, mert beteg vagy, méghozzá az a fajta, aki a büdös életbe nem fog fejben kigyógyulni.
6/22 anonim válasza:
Ha már 16 év fölött vagy, és átlagos a testzsír-izom arány, akkor kb 54 kg az ideális (izom mennyiségétől függően 49-59 közt).
A még egészséges tartomány olyan 44 kg-tól. Alatta már kórosan sovány.
Ha még gyerek vagy (14 alatt), akkor még éppen elmegy, de fogynod semmiképpen nem szabad!
14-16 év közötti korban még fejlettségtől függ.
Én mindenesetre javasolnám, hogy 45-ig menj fel mindenképpen!
7/22 anonim válasza:
Majdnem 3x kijönnél belőlem te dagi gyerek. :) Fogyjál még vagy 20 kilót, úgy már biztosan nem leszel " kerek". Mondjuk élő se.
8/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nem 12 éves vagyok és menstruálok...
2021. febr. 6. 09:40
9/22 anonim válasza:
160cmhez kene egy 50 kg h jol nezz ki. Igy valszeg nagyon vekony meg lapos vagy. De ahogy neked tetszik.. de nemtudom hany eves vagy. Altalanosba meg elmegy 🤷♂️
10/22 anonim válasza:
Én anorexiásan voltam ennyi. De ha még csak 12 éves vagy, biztosan fogsz egy kicsit gyarapodni, nőiesedni. Csak egyél, amennyi jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!