Akik nagyon szeretik, de elhagyták a kenyeret! Mit esztek helyette?
Figyelt kérdés
Mondjuk a reggeli vajas szalámis kenyeret mivel helyettesítitek?2010. aug. 16. 10:38
1/17 anonim válasza:
Kenyér helyett nem eszünk semmit.
Ahogy pl valaki leszokik a cigarettáról és nem szív helyette semmit.
2/17 A kérdező kommentje:
Sajnálom,hogy nem értetted a kérdést...Van olyan,amihez kellene kenyér...pl. virsli,felvágott stb.Nah,ezekhez mit esztek?így érthető a kérdés?
2010. aug. 16. 10:52
4/17 anonim válasza:
Lehet kapni ilyen négyzet alakú puffasztott rizst.
Szerintem az kiváló kenyér helyett :)
5/17 anonim válasza:
én puffasztott rizst/búzát szoktam és szerintem úgy sokkal finomabb. mondjuk én utálom eleve a kenyeret, tehát nem fogyókúrás céllal eszem így :p de ettől függetlenül állítólag jobb mint a kenyér.
6/17 anonim válasza:
Szia!
Szerintem néha lehet enni egy-egy szelet teljeskiörlésű kenyeret. Akik pedig elhagyják a kenyeret, egyáltalán nem is esznek, hanem reggelire például joghurtot esznek gyümölccsel!
7/17 anonim válasza:
Én a kenyeret kétszersülttel helyettesítettem. A Lidl-ben szoktam venni teljes kiőrlésű szezámmagosat. Nagyon finom! Egy vékony szeletben asszem 37 kalória van, és kettőt-hármat szoktam enni, de csak reggelire. Eleinte szokatlan volt de kifejezetten megszerettem. Már egyáltalán nem is hiányzik a kenyér.
8/17 anonim válasza:
Nem jó teljesen elhagyni a kenyeret. Kell valamennyi szénhidrát. Tehát reggelire nyugodtan ehetsz 1-2 szelet teljeskiörlésűt.
9/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat!
2010. aug. 16. 13:40
10/17 anonim válasza:
Tényleg nem kell elhagyni a kenyeret fogyókúra idején sem. A kenyér elhagyásából is lesz később a sok kudarcba fulladt fogyókúra, mert csakis elegendő szénhidrátbevitellel lehet fogyni. De! nagyon nem mindegy, hogy milyet eszel. A teljes kiörlésű kenyeret nyugodtan eheted, viszont nem kell 5 szeletet megenni. A kétszersült nem sokat ér, sőt kifejezetten egészségtelen, hiába van benne kevés kalória tele van cukorral és nem is telít. Úgyhogy szerintem reggelire nyugodtan egyél azt, estefelé meg wasa kenyeret ehetnél (vékony, ropogós kenyér, de nem kétszersült, 1 szeletben asszem 20 kalória van).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!