SEGIIIITSEEEG!! Sose volt ennél rosszabb a helyzet! Kérlek halmozzatok el tippel, hogy csinàlnád?
Szóval sose voltam vékony, de dagi sem viszont most jutottam el odáig hogy hányok magamtól. Kar:30cm
Mell:89cm
Derék:90cm
Csípő:75cm
comb:62cm
17/l 62 kg. 57 voltam karantén előtt. Valaki irna tippeket kérlek?
Amúgy ez elég fura, csak 10kgal vagyok vékonyabb nálad de akkora a derekam mint a combod.
A súlyoddal vékonynak mondanálak, de a derekam nézegetve durvaxd
Én a te súlyodról fogytam amúgy pont le egy éve 52kgra, ha írsz szivesen segítek.
szerintem ha leváltod az olyan nasikat mint a chips és csoki, olyanokra, mint az alma, banán, és egyéb gyümölcsök/zöldségek, illetve kiiktatod a cukros üdítőket, sokat tehetsz az egészségedért+talán lemegy az a néhány kiló ami zavar. Plusz a mozgás az ami még sokat segíthet, otthon is végezhetsz saját testsúlyos gyakorlatokat(mivel ugye terembe nem tudsz menni, és még az idő sem olyan hogy kint tudj edzeni, futni vagy bármit mozogni)
Viszont azt ne felejtsd el, hogy SOHA semmilyen körülmények között de éheztesd magad, és ha megkívánsz egy kis csokit nyugodtan egyél, viszont csak mértékkel(egy fél tábla helyett, egy vagy max 3 kocka).
A BMI-d egyébként a normál kategóriába esik, viszont, ha nagyon zavar ahogy kinézel, változtass rajta, de csak óvatosan, nehogy átess a ló túloldalára.
Én is hánytam magamtól 17 évesen amikor 60 kg voltam.Jaj kövér vagyok, mert körülöttem a suliban mindenki vékony volt. Ez nem volt igaz csak én láttam úgy. Most 21 éves vagyok és 72 kg. Most ha 60 lennék meg lennék elégedve. Viszont most már nem ,,hányok" magamtól. Nagyobb a mellem, a fenekem és ez tetszik. De törekszem a fogyásra.
Nem hánynod kell magadtól hanem ne egyél sok édességet, mensi alatt ne mérd magad, mozogj picit és lemegy a kiló. Amúgy meg nőiesebb is leszel és az járhat ezzel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!