Szeretnék mihamarabb lefogyní mert igencsak zavar a testsúlyom.munkahelyemen csúfolnak.és mire felmászok a 4.-emeletre meg kell állnom 2 percre.dohányzom is illetve mindennap íszok pepsit. mi lenne a megoldás?? köszi,Isti. 38/F
Ez valami Lifetilt promó topik lesz? :D Holnap berak ide Isti egy csontsovány képet, hogy "Tegnap kipróbáltam a Lifetiltet és lement 30 kiló!"? :D
Amúgy ha a Pepsit elhagynád, már az rengeteget segítene. Meg a dohányzás is, csak az a baj, hogy dohányzás helyett valószínűleg az evéssel kompenzálnál.
Kalória számlálás és mozgás. Menj fel azon a lépcsőn ebédszünetben párszor, már az is sokat jelentene. :D
Hogy ne csak a Lifetilt legyen 😂
Én a Yazio nevű alkalmazás segítségével fogytam közel 50kg-ot. Ez tökéletes a kalóriabevitel figyelésére, plusz van hozzá egy magyar Facebook csoport.
Ehhez elhagytam a fehér gabonaféléket (liszt, rizs), olajat, cukrot. Alig eszem vörös húst, ha igen, akkor se a nagyon zsíros részét. Helyettük teljes kiőrlésű, zabpehely és szénhidrátcsökkentett lisztet, barna- és basmati rizst, bulgurt, kókuszolajat eszem, 0 kalóriás édesítőt használok.
Egy nap eldöntöttem, hogy ezt fogom csinálni. Akaraterőn kívül nincs szükség ehhez semmire.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!