Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ihatok teát víz helyett?

Ihatok teát víz helyett?

Figyelt kérdés
Nem szeretem a vizet, csak melegebb időben szoktam megkívánni hidegen. Ilyenkor viszont egyáltalán nem iszom meg. Próbáltam trükközni vele, hogy vittem magammal és kitettem magam elé az üveg vizet, tettem bele citromot, használtam appot is, de nem segített. Inkább nem is ittam semmit egész nap. Ihatok helyette teát (üresen vagy citrommal)?
2021. jan. 27. 22:46
 1/8 anonim ***** válasza:
39%
A fekete tea nem hizlal, viszont onnantól hogy cukort vagy mézet raksz bele, akkor már igen
2021. jan. 27. 23:41
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Ha nem tudod meginni a vizet (ami amugy problema, mert ez a legjobb folyadek amit bevihetsz a szervezetbe), akkor igyal teat edesitovel. Azzal nem is hizol, de vegulis tea ize lesz.

Egyebkent vannak ilyen emberek akik viz helyett is teat isznak. En mondjuk el nem tudnam kepzelni hogy 0-24 ilyen édes dolgot igyak.

2021. jan. 27. 23:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Fekete teán kívül nincs"veszélyesen" sok éberséget okozó hatóanyag, azokat nyugodta. Jobb szálas teát lehet magában inni, szerintem az édes íz étvágykeltő. A koffein valamennyire elveszi az étvágyat. Hallottam már olyat, hogy valaki más szerrel kombinálva használja súlyvesztésre.
2021. jan. 28. 00:13
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszi!

Én egyáltalán nem szoktam édesíteni a teát (se cukor, se méz, se édesítő, se semmi). Ha valamit teszek bele az max. citrom, de leggyakrabban szimplán üresen szoktam inni.

2021. jan. 28. 00:47
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

A citromban van ugyan gyümölcscukor, de olyan minimális, hogy attól te egy dekát nem fogsz hízni.

Az "üres" italok nem hizlalnak - víz, feketekávé, üres tea stb.

2021. jan. 28. 00:49
 6/8 anonim ***** válasza:

1#

Nem, akkor sem hizlal, ha nem lépi túl vele a kalóriát, ami a fogyáshoz kell

2021. jan. 28. 16:55
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Jó, hát úgy kell érteni, ha NEM lépi túl.

Persze, ha valaki le tud dolgozni 5000 kalóriát, az ehet tejszínhabos csokoládétortát is, érted...

2021. jan. 28. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, én is pont így vagyok vele ahogy te, egyáltalán nem kívánom a vizet, nyáron meg frizsiderbe pakolom hogy jó hideg legyen :D a válasz a kérdésedre pedig igen, persze, az is 100% víz csak egy kis természetes ízzel. Én se teszek bele egy miligramm cukrot se, teljesen felesleges, csak elveszi a tea természetes ízét.
2021. jan. 28. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!