Tojás diétában a fekete kávé helyett ihatok fekete/zöld teát?
Én még nem láttam olyan embert aki 8-12 tojással ne lakott volna jól.
Aki meg kitalálta hogy a tojás sárgáját nem kell megenni, az személy szerint egy idióta volt. Ti nem vagytok azok, de akkor ne terjesszétek az idióta baromságát. ^.^
Nem hiszem, hogy számítana, melyiket iszod... Sőt, a fogyókúrába ötletszerűen belerakott pirítóst is kihagyhatod...
A tojás viszont jó, csak a tojásdiétában túl kevés van belőle a jóllakáshoz. Egyes napokon pedig még annál is kevesebb tojás van, mint amennyit egy normál napomon eszem, pedig én nem jutok hozzá akármennyi jóféle tojáshoz (jelenleg tojáshiány van itthon, remélem, holnap tudunk szerezni), s távolról sem tojással lakom jól. Az is menne, de sok tojás kellene hozzá. Fogyáshoz jó a tojás (bár lehet, hogy nem mindenkinek, nekem és sok más embernek igen), nem szénhidrátos, viszont zsíros, úgyhogy laktat, komplett fehérjeforrás, sokoldalúan használható... Remek étel, főleg a jóféle házi :)
Köszönöm a válaszokat, bár a kérdés a kávéra és a teára vonatkozott, nem a diéta kritizálására.
Tudom hogy hosszú távon ez nem jó, csak 1-2 hétig akarom ezt csinálni, hogy kicsit meginduljanak a kilók, utána nagyobb lendülettel vetem bele magam a továbbiakba. Utána se fogok nekiállni zabálni, hanem okosan, fehér kenyér, tészták, stb. nélkül tornával szeretnék fogyni, tudom hogy csak úgy a tartós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!