Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tojás diétában a fekete kávé...

Tojás diétában a fekete kávé helyett ihatok fekete/zöld teát?

Figyelt kérdés
Nem bírom meginni a kávét, és arra gondoltam helyettesíteném fekete vagy zöld teával, csak nem tudom, hogy úgy is ér-e valamit?

2014. ápr. 22. 16:51
1 2
 1/11 anonim válasza:
75%
A tojás diéta nem jó!! Én is ki próbáltam. Bírtam is kb 2,5 hétig, de a mérleg nem mutatott kevesebbet, sőt többet... Szoval abba Hagytam és elkezdtem a sima szénhidrátmentes táplálkozást három napja:) most annak várom az eredményét, hátha sikeresebb lesz;)
2014. ápr. 22. 17:07
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
A tea meg a kávé diéták szempontjából majdnem ugyanaz. Viszont a tojás enyhén szólva nem túl diétás :D csak ha nem eszed meg a sárgáját, de a tojástól nem fogsz jóllakni és a diétának nem az a lényege hogy éheztesd magad.
2014. ápr. 22. 17:21
 3/11 anonim ***** válasza:
A tojás egy tökéletes táplálék, tök mindegy mit iszol hozzá. Azért mérget, tejet meg cukrot ne igyál..
2014. ápr. 22. 17:22
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem láttam olyan embert aki 8-12 tojással ne lakott volna jól.

Aki meg kitalálta hogy a tojás sárgáját nem kell megenni, az személy szerint egy idióta volt. Ti nem vagytok azok, de akkor ne terjesszétek az idióta baromságát. ^.^

2014. ápr. 22. 17:34
 5/11 anonim ***** válasza:
tojásdiétát azok találták ki akiknek sok tojás megmaradt húsvétról. de ennyi. én már örülök, hogy vége az ünnepi tojásevésnek, mert tökre nehéz lett tőle a gyomrom. szerintem ezeknek semmi értelme. 2 hétig így eszel, aztán vagy fogysz vagy nem. és akkor utána mi lesz? folytatod tovább a régi életmódodat? akkor a fogyásod nem lesz tartós...
2014. ápr. 22. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy számítana, melyiket iszod... Sőt, a fogyókúrába ötletszerűen belerakott pirítóst is kihagyhatod...

A tojás viszont jó, csak a tojásdiétában túl kevés van belőle a jóllakáshoz. Egyes napokon pedig még annál is kevesebb tojás van, mint amennyit egy normál napomon eszem, pedig én nem jutok hozzá akármennyi jóféle tojáshoz (jelenleg tojáshiány van itthon, remélem, holnap tudunk szerezni), s távolról sem tojással lakom jól. Az is menne, de sok tojás kellene hozzá. Fogyáshoz jó a tojás (bár lehet, hogy nem mindenkinek, nekem és sok más embernek igen), nem szénhidrátos, viszont zsíros, úgyhogy laktat, komplett fehérjeforrás, sokoldalúan használható... Remek étel, főleg a jóféle házi :)

2014. ápr. 22. 19:47
 7/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, bár a kérdés a kávéra és a teára vonatkozott, nem a diéta kritizálására.

Tudom hogy hosszú távon ez nem jó, csak 1-2 hétig akarom ezt csinálni, hogy kicsit meginduljanak a kilók, utána nagyobb lendülettel vetem bele magam a továbbiakba. Utána se fogok nekiállni zabálni, hanem okosan, fehér kenyér, tészták, stb. nélkül tornával szeretnék fogyni, tudom hogy csak úgy a tartós.

2014. ápr. 23. 14:28
 8/11 anonim ***** válasza:
Én a zöld teát választanám...
2014. ápr. 24. 16:31
 9/11 anonim ***** válasza:
A tiszta fekete kávé sem rossz. Sőt, napi egy, éhgyomorra kifejezetten egészséges.
2014. ápr. 24. 16:35
 10/11 anonim ***** válasza:
Jahogy kávé helyett. Fekete, vagy zöld, mindegy :)
2014. ápr. 24. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!