Mit rontok el? Életmódváltás
Sziasztok. 4 hete elkezdtem életmódot váltani. Nem eszem fehér kenyeret, és kiiktattam az egészségtelen nasikat. A tartható fogyás a célom.
161 centi vagyok és 78.4 voltam amikor kezdtem. Heti 1x mérem magam. Közben elkezdtem egy 30 Napos Fitness Kihívást. A gyakorlatok jók, elfáradok a végére.
Ma a súlyom 77.4et mutatott 4 hét után, úgy hogy egy héttel ezelőtt 75.8 voltam.
Viszont a hasamból 3cm hiányzik. Akkor a mérleget hagyjam és csak a centikre hivatkozzak? Napi 1500 kalóriát eszek, abból elvileg 200at égetek el ezzel a mozgással. Ha menne le még le akkor elkezdenék futni.
Köszi
1 vagyok: ketogén diétán voltam, ott ennyi g ch-t esznek az emberek. Nem tudom miért kell lepontozni, meg leszólni de mindegy...
Én màr 8 hónapja tartom az 52 kg-os súlyom amit 63-ról értem el, nekem tök8, csak tanácsot akartam adni, nekem hogy ment.
Tartom a súlyom mint írtam, nincs evési rohamom, se hiánybetegségem tekintve hogy fehérjét ettem, a napi 40-60 g szénhidrát meg rengeteg gyümölccsel volt kitöltve.
De ok🤙🏻 A te tested, nem az én problémám.
14: meg 700 g eper..
Nem faszsagokat kell enni, mint a banàn☹️
13.as, gratulálok hogy tartod a súlyod 8 hónapja, csak ezt tudnád az elkovetkezo években vagy egész életedben tartani?
Mert nekem nem az a cél hogy lefogyjak szenvedve kB, és aztán meg hu lefogytam és kész, visszajön mondjuk 2 év után, hanem amit tudok tartani és jól esik, és egészséges, és nem kell 2 év múlva is számolgatni hogy mennyi cht ehetek, hanem beáll a szervezetem és meg szokja ezt az életmódot. De lehet én gondolom rosszul.
Mint írtam, én legkövérebb állapotomban is 12 kg-al vékonyabb voltam nálad.
Mindig 52 kg körül voltam, csak mikor elköltöztem jött a sok gyors kaja, ergo erről leszokva fogom tudni tartani, ne aggódj. Jó motiváció leszek a strandon😘
Amúgy fogyiban számoltam ch-t, már rég nem számolok semmit, mégis maradtam 52:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!