Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit rontok el? Életmódváltás

Mit rontok el? Életmódváltás

Figyelt kérdés

Sziasztok. 4 hete elkezdtem életmódot váltani. Nem eszem fehér kenyeret, és kiiktattam az egészségtelen nasikat. A tartható fogyás a célom.

161 centi vagyok és 78.4 voltam amikor kezdtem. Heti 1x mérem magam. Közben elkezdtem egy 30 Napos Fitness Kihívást. A gyakorlatok jók, elfáradok a végére.

Ma a súlyom 77.4et mutatott 4 hét után, úgy hogy egy héttel ezelőtt 75.8 voltam.

Viszont a hasamból 3cm hiányzik. Akkor a mérleget hagyjam és csak a centikre hivatkozzak? Napi 1500 kalóriát eszek, abból elvileg 200at égetek el ezzel a mozgással. Ha menne le még le akkor elkezdenék futni.

Köszi

2021. jan. 26. 07:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
35%

1 vagyok: ketogén diétán voltam, ott ennyi g ch-t esznek az emberek. Nem tudom miért kell lepontozni, meg leszólni de mindegy...

Én màr 8 hónapja tartom az 52 kg-os súlyom amit 63-ról értem el, nekem tök8, csak tanácsot akartam adni, nekem hogy ment.

2021. jan. 26. 12:06
 12/19 A kérdező kommentje:
1es,én semmi iylen diétát nem szeretnék kipróbálni, én egy élhető és tartható életmód váltást szeretnék, amit akár egész hátralevő életemben tudok folytatni, hiánybetegségek és evési rohamok nélkül. Most a célom az, hogy 6ossal kezdődjön a súlyom, aztán majd a többi.
2021. jan. 26. 13:37
 13/19 anonim ***** válasza:
42%

Tartom a súlyom mint írtam, nincs evési rohamom, se hiánybetegségem tekintve hogy fehérjét ettem, a napi 40-60 g szénhidrát meg rengeteg gyümölccsel volt kitöltve.

De ok🤙🏻 A te tested, nem az én problémám.

2021. jan. 26. 13:53
 14/19 anonim ***** válasza:
58%
13-as azért 40 g szénhidrátba nem sok gyümölcs fér bele. Tudom, mert én szoktam gyümölcstálat enni. 40 g szénhidrát kb 1 nagyobb banán meg 1 nagyobb körte.
2021. jan. 26. 15:49
 15/19 anonim ***** válasza:
43%

14: meg 700 g eper..

Nem faszsagokat kell enni, mint a banàn☹️

2021. jan. 26. 17:09
 16/19 anonim ***** válasza:
56%
A ketogén diéta megint egy szélsőség, nem is mindenkinek ajánlják, tekintve hogy kb semmit nem tudunk a kérdezőről, szervezete működéséről, ne ajánlgassunk neki ketogén diétát...
2021. jan. 26. 17:55
 17/19 A kérdező kommentje:
Az nekem Nagyon szélsőséges, meg a 90 napos, ilyenek, még nem próbáltam egyet sem, mert nem nekem valók ezek. Inkább maradok az egészségesebb vonalon, és próbálok úgy fogyni, csak eddig nem akar sikerülni..
2021. jan. 26. 19:26
 18/19 A kérdező kommentje:

13.as, gratulálok hogy tartod a súlyod 8 hónapja, csak ezt tudnád az elkovetkezo években vagy egész életedben tartani?

Mert nekem nem az a cél hogy lefogyjak szenvedve kB, és aztán meg hu lefogytam és kész, visszajön mondjuk 2 év után, hanem amit tudok tartani és jól esik, és egészséges, és nem kell 2 év múlva is számolgatni hogy mennyi cht ehetek, hanem beáll a szervezetem és meg szokja ezt az életmódot. De lehet én gondolom rosszul.

2021. jan. 26. 19:31
 19/19 anonim ***** válasza:

Mint írtam, én legkövérebb állapotomban is 12 kg-al vékonyabb voltam nálad.

Mindig 52 kg körül voltam, csak mikor elköltöztem jött a sok gyors kaja, ergo erről leszokva fogom tudni tartani, ne aggódj. Jó motiváció leszek a strandon😘

Amúgy fogyiban számoltam ch-t, már rég nem számolok semmit, mégis maradtam 52:)

2021. jan. 28. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!