Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ropog mindenem? El fog múlni?

Ropog mindenem? El fog múlni?

Figyelt kérdés

Szeretnék edzeni/mozogni, de mindenem recseg-ropog, amikor nekiállok. Térdem, csípőm, vállam.

A csípőm egyik oldala néha szokott fájni akkor, amikor bizonyos cipőben sokat sétálok. Illetve olyan érzés, mintha kiugrana majd vissza, amikor háton fekvésben emelem a lábamat.

Sétáláson kívül lehet más mozgásformát is végezni? Ha igen, akkor mit és mennyit?

El fog múlni/enyhülni fog, ha vékonyabb leszek? Most mit lehet tenni ellene?

Okozhat ez nagyobb problémát később? Még csak 22 éves vagyok.

Most 120 kg vagyok, korábban 145, amit mozgás nélkül adtam le korábban.

2021. jan. 23. 13:50
 1/3 anonim ***** válasza:
Pontosan ugyanezzel a gonddal küzdök, 19 éves lány vagyok, 76 kg, 167 cm. Voltam ortopédián, felírt 2 5000 forintos gyógyszert, mindkettő 1 havi adag, és közölte, hogy ha 6 hét múlva sem javul akkor menjek vissza. Hát mondom kösz. Megjegyzem, már 3 hete szedem, és semmi változást nem tapasztalok, de persze kivárom a 6 hetet, kíváncsi leszek ezek után mit kezd velem.
2021. jan. 23. 17:28
 2/3 A kérdező kommentje:

Kaptam egy csodás levelet erre a kérdésre, ajánlom mindenki figyelmébe. :DDD

"Azokat keresem,akik a vezetésem alatt NEM szeretnének egészségesebben élni,és több pénzt keresni,mint eddig bármikor.

Aki nem akar jobban élni,azzal nem foglalkozom,elveszi az időm azoktól,akik akarnak. Egyszerűbb kiszűrni,hogy kivel nincs dolgom.

Kifogásokkal nem foglalkozom,csak azokkal,akik megoldást keresnek az egészségükre,vagy pénzügyeikre.

A kifogás nem más,mint félelem az ismeretlentől. Ha megnézi,nem félni fog,hanem újat tanulni,és ha lelkesedik,csinálhatjuk.

Olyan vállalkozásról van itt szó,ahova olyan emberek jöhetnek csak,akik segíteni akarnak másokon,ezáltal nekik is jobb lesz. Nem MLM,nem piramis. Ez network. A nyílt infóban minden kérdésedre választ kap,és ha lenne utána kérdése,azt is tegye fel nyugodtan. Egészséggel foglalkozik a vállakozás,lényegében a cél,hogy minél több embernek megmutassuk a HLBS-t. Nagyon sokan vagyunk itt,akik nagyon örülnek,hogy itt lehetnek,és a cél,hogy ezt másokkal is meg tudjuk osztani. Akárkit persze nem lehet behozni,ide nagyon válogatni kell,tehát jószándékú ember jöhet,céltudatos ember jöhet,rosszakaró már nem. Infót közvetítünk,és aki élni akar vele,segítjük mindenben. Segítséget kap a munkához,otthonról is végezheti. Tehát ha nem igazán menne,nem kell aggódnod,ez nem egy olyan hely,ahol lekiabálnak,hogy hol a darabszám,miért nincs még kész,stb. Itt is lenne a nyílt infó. Úgy érem el,amit akarok,hogy segítek másnak elérni,amit akarnak.Ha megérti a megvalósítás módját,jelezzen vissza,és beszélhetünk arról,hogy ez miért lesz jó nekünk,és hogy mit is jelent majd a HLBS a magának az életben.

https://www.youtube.com/watch?v=oKQvhWGv9Ho&feature=youtu.be..

2021. jan. 23. 17:48
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt én is kaptam pár napja :D

Amugy ajánlom a hialuronsav, glokuzamin,msm, és kollagén tartalmú készítményt. Pl patikában kv 3.000 ft

2021. jan. 23. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!