Recsegek,ropogok,kattog-fáj mindenem kb,mellkasam,vállam,térdem ahogy mozgok recseg ropog,kihúzom magam és a hátam is..vállkörzést nem tudok,mert leállítanak a kattogás miatt,annyira kemény..valaki rá valamit??
Sziasztok! Térdemnél volt,h porc letört sérülés miatt,az se az igazi,de vállam is felemelem a kezem,kb 4x roppan, és folyamatosan..borzasztó már ízületileg :( valahova nyúlok mellettem 4emberrel is hallják,mint ha eltort volna valami,szokták is mondani..vállkorzes felejtos,nagyon durva ugy..:(
Valaki esetleg tudna valami nagyon durva "kombót" erre? Ki mit tudna ajánlani? Gondolom valami kemény porc erősítő ilyesmi kellene..szedtem a biotechtől az arthro guardot porc,ízület védő,de semmit nem segített..se semmi ilyesmik..
Azonban,ha tudsz valami komoly ízületi tápkieget..bármit..kérlek irj🥺
Hálás köszönet !
Nem nagyon érdeklik a doktorokat ezek,elmondják max szedjek d vitamint kb..már mondtam ezt,mutattam is dokinak, annyit kaptam rá: "hat igen ez ilyen ,kalciumot szedjük aztan majd jobb lesz az"
Persze..:) Scitec meg biotechnél amit a doki felirt, annak a dupla dozisa volt bennük..semmit nem ért..
Lehet,ha nem tud itt se senki mit mondani rá, akkor megint veszek egy sciteces ízületi dolgot,aztan dupla dozisban..jobbat nem tudok:( hanem többen.
Egyébként 25 éves vagyok,csak kis korom óta ökölvívás,és suly emelés ment...és gondolom kicsinek végig a kemeny zsákok izomból való ütögetése, és egyebek nem tettek jót..
Köszönöm a válaszod!
És ön végül mit szed rá?:) szed barmit is?:)
Szia!
Én természetes glükozamin- és kondroitinszulfátot, MSM-et tartalmazó aloe verát iszom a porcok védelmére és hyaluronsav, gyömbér, kurkuma kombinációt szedek a porcok olajozására.Nekem ezek beváltak.
Jobbulást!
Ezek hol kaphatóak? Milyeneket szedsz, melyiket?:)
Nagyon köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!