Szerintetek jó így, vagy toljak még rá?
Életmódváltással és edzéssel fogytam le. Eleinte teljesen kilőttem a cukrot és a lisztet. Mára is csak elvétve, vagy módjával építem be az étkezésbe. 92 voltam 68 lettem. Egyedül csak a hasamon lógótt a bőr, de a kemény hasizom gyakorlatoknak hála feszesedni látszik, megjegyzem, hogy brutális volt. Tudom, hogy még nem valami jó, de szerintetek milyen? A mellre is még rá akarok feküdni 😆 mert ez így elég gyér. 😆
Nagyon jó szerintem, és ezt nőként írom. És nem semmi hogy mindezt otthoni edzéssel, gépek nélkül.
A fenntartás végett ugye abbahagyni sosem lehet, és az izmok ugye megszokják a terhelést szóval amúgy is mindig emelni/fokozni kell. Viszont eljött az a pont hogyha unod már az eddigi edzést akkor simán elkezdhetsz kísérletezgetni variálni, új mozgásformákat is kipróbálni ami örömet okoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!