Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek jó így, vagy...

Szerintetek jó így, vagy toljak még rá?

Figyelt kérdés

Életmódváltással és edzéssel fogytam le. Eleinte teljesen kilőttem a cukrot és a lisztet. Mára is csak elvétve, vagy módjával építem be az étkezésbe. 92 voltam 68 lettem. Egyedül csak a hasamon lógótt a bőr, de a kemény hasizom gyakorlatoknak hála feszesedni látszik, megjegyzem, hogy brutális volt. Tudom, hogy még nem valami jó, de szerintetek milyen? A mellre is még rá akarok feküdni 😆 mert ez így elég gyér. 😆

[link]

2021. jan. 22. 08:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon jó szerintem, és ezt nőként írom. És nem semmi hogy mindezt otthoni edzéssel, gépek nélkül.

A fenntartás végett ugye abbahagyni sosem lehet, és az izmok ugye megszokják a terhelést szóval amúgy is mindig emelni/fokozni kell. Viszont eljött az a pont hogyha unod már az eddigi edzést akkor simán elkezdhetsz kísérletezgetni variálni, új mozgásformákat is kipróbálni ami örömet okoz.

2021. jan. 22. 18:05
 12/12 anonim ***** válasza:
76%
Csak ismételni tudom az előzőket, mellre feküdj rá de egyébként teljesen jó alakod van, az én véleményem szerint jobb is mint az átlag (ez persze ízlés kérdése). És én is küldöm elismerésem, amiért önerőből lefogytál és összehoztad ezt, büszke lehetsz magadra :)
2021. jan. 22. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!