Életmódváltással és edzéssel fogytam le. Eleinte teljesen kilőttem a cukrot és a lisztet. Mára is csak elvétve, vagy módjával építem be az étkezésbe. 92 voltam 68 lettem. Egyedül csak a hasamon lógótt a bőr, de a kemény hasizom gyakorlatoknak hála feszesedni látszik, megjegyzem, hogy brutális volt. Tudom, hogy még nem valami jó, de szerintetek milyen? A mellre is még rá akarok feküdni 😆 mert ez így elég gyér. 😆
Szerintem jó így. De mindenkinek más az ízlése, nekem nem tetszik a túl sok izom, sem pedig ha kifejezett mellei vannak egy férfinak (akkor sem, ha nem női, hanem férfias izom-mellek).
2021. jan. 22. 08:39
2/12 anonim válasza:
Tényleg csak a mellizom hiányzik, amúgy nem fintorognék, ha mellettem feküdnél.
2021. jan. 22. 08:47
3/12 anonim válasza:
Túl sovány vagy. A kulcscsontod annyira kint van, hogy fel lehetne emelni annál fogva. Ijesztő, komolyan. És ezt nem bóknak szántam...
2021. jan. 22. 09:36
4/12 anonim válasza:
Tovább ne fogyj, mellre viszont toljad neki
2021. jan. 22. 09:51
5/12 anonim válasza:
Tömegelj, plusz súlyzós edzés. Jó lesz az, csak így tovább!
2021. jan. 22. 09:58
6/12 anonim válasza:
Én azt mondom, hogy toljad még, már csak a közérzeted és az egészséged miatt is. Jó úton vagy, sokáig élvezheted még a gyümölcsét, szóval csináld... még ha visszaveszel a sebességből is egy kicsit :D
Ez a hasizom gyakorlattól has feszességet meg külön öröm hallani, mert most én is pont ezt kezdtem el erőltetni :D Hátha nekem is úgy fog sikerülni, mint neked.
2021. jan. 22. 12:41
7/12 A kérdező kommentje:
6 os! Nagy ismétlészámmal, lábemelés. Eleinte minden nap, aztán lehet lazítani. Én speciel 200 ig nem nagyon állok meg, amikor úgy érzed, hogy majd kiszakad a hasad, akkor állj meg. Az alhast a leghosszabb edzeni, és ami látszatott produkál az a lábemelés. Én sosem jártam terembe. Itthon tolom, heti 4x vagy 5x 60 percben megállás nélkül. Ebben van súlyzós edzés, kardió, hasazás. 60 perc majd napi szinten untig elég.
2021. jan. 22. 12:47
8/12 anonim válasza:
7-es, köszi a tippet. Sok helyen írták, hogy időt mérjek, mert ha egyből abba hagyom, amikor "égni" kezd, akkor semmi eredménye nem lesz. Azért is utálok hasra edzeni, mert eléggé tud fájni xD Én heti 4x szoktam itthon súlyzózni egy óra körül, viszont az idő nagy része a teljes testes dolgokra megy el. Lehet, hogy akkor beiktatok némi extra időt csak a hasra, vagy külön fogom csinálni, amikor jobban tűröm az égést :D
2021. jan. 22. 12:54
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem is fájt eleinte, és a 200 at is megérzem 😆 de olyankor ránéztem, hogy ocsmányul lóg a bőr a fogyástól, és nem érdekelt semmi. Nem mondom azt, hogy most nem lóg, de nem brutálisan, amúgy nem bíztam benne, hogy visszafeszesedik, de most hogy magam is látom, azért így már hiszek benne 😆
2021. jan. 22. 13:00
10/12 anonim válasza:
Mellre én tennék még a helyedben. Egy jó kis fekvős kihívás mehetne most a has helyett/mellett :D Egyébként ennyi fogyás után ez a kis lógás nem para. Nézegess testápolókat, ha nem használnál. Q10 vagy koffein tartalmú tud kicsit segíteni a korrigálásban, megsürgetik a kollagén termelést :) Tudom, annyira nem "férfias" dolog, de szerintem ez baromság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!