Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi vált be? Mit ajánlatok?...

Mi vált be? Mit ajánlatok? Otthoni edzés videók, edzés tervek stb fogyókúrák

Figyelt kérdés
Első sorban a tapasztalataitokra lennék kíváncsi hogy sikerült mennyi idő alatt fogytál x mennyiséget, milyen módszert használtál, mit ettél/ittál stb. A válaszokat előre is köszönöm^^

2021. jan. 19. 22:14
 1/2 anonim ***** válasza:

63kg-ról 50,5 hónap alatt.

1200kcal, ha többet kívántam, figyeltem a kis órámon hogy annyi kcal-t le is edzek.

50 g ch keret, minimum súlynak megfelelő g fehérje, hogy ne legyen baj a testednek.

Mozgás formája fogyásból nem lényeg, ha nem mozogsz semmit is fogyhatsz, ha sokat eszel és mozogsz akkor is hízhatsz.

Anyagcserét segíti, ennyi.

2021. jan. 20. 09:36
 2/2 anonim ***** válasza:

A youtube-on van 1-2 ember, ha beírod "otthoni edzés xy izomra" , és azokat csináltam.

A célom az izmosodás lett volna, de az izmosodáshoz elég sok kaja kell, én meg nem bírok annyit enni sajnos, szóval lett -12kg fogyás :( .

2021. jan. 20. 09:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!