Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látszik rajtam,...

Miért nem látszik rajtam, hogy fogytam?

Figyelt kérdés

Az elmúlt hónapokban elkezdtem fogyózni, a mai mèrlegelés szerint pont 10 kg-tól szabadultam meg. (100ról indultam) Persze továbbra is nagy a súlyfeleslegem, de azt hittem, hogy ha elkezdem elérni a “kisebb célokat”, akkor jobban fogom magam érezni, de inkább csak elkeseredett vagyok, mert úgy érzem, mintha egyáltalán nem fogytam volna és a tükörben sem látom magamon ezt.

Túlreagálom? Vagy más is volt/van így ezzel?😅

(170 magas vagyok)

2021. jan. 14. 08:15
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
A 10 kg még 100 kg-ról indulva is szép eredmény egy hónap alatt, talán "túl szép is". Mivel te minden nap látod magad, később fog csak feltűnni a különbség, de egyszer te is meglátod majd magadon. Én "csak" 15kg-t akartam leadni, de 7 kg-nál még én sem láttam változást magamon, most tartok 8 kg-nál, az első jeleit most már látom, de most sem érzem azt, hogy valami "hú, de nagy" dolog történt volna, de mások már mondogatják.
2021. jan. 14. 08:47
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy látszik, és biztosan tapasztalod, hogy a ruháid lazábbak lettek.
2021. jan. 14. 08:56
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én alig vagyok magasabb(173) és 120-ról mentem le most 90-re, mégis alig látszik.

Ez azért van, mert alacsony vagyok és még mindig távol vagyok az ideális súlyomtól, de mondták, hogy ahogy egyre közeledek, egyre jobban fog látszódni a fogyás.

Neked is ezt mondom, hogy ne add fel, már most is lászódik biztosan egy kicsit, de a maradékon fog igazán látszódni, akkor leszel te is elégedett, mert nagyon látványos lesz.

2021. jan. 14. 12:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

82 kg-rol indultam és 7 kg-ot a kornyezetem nem vett észre. Olyan 10 kg után kezdett el feltunni a kornyezetemnek, hogy fogytam. Még a munkában is meglepodtek, hogy 7 kg ment le.

Most 68 kg vagyok /unnepek elott 66 voltam/.

34N

2021. jan. 14. 15:15
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszaitokat❣️

Örülök, hogy nem egyedül vagyok így azért😅 További sok sikert és kitartást kívánok nektek😁

#1, nem az utóbbi hónapban, hanem hónapokban kezdtem el😅 kb 2,5-3 honapja :)

2021. jan. 14. 20:49
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Az ember magán veszi észre utoljára:) Én akkor kezdtem észrevenni a tükörben, miután már a mindennapi fájdalmak szinte teljesen elmúltak. Kb 1, másfél év után. Túlságosan megszoktam a kövér énemet. Sajnos.

A környezete ( visszajelzések) pedig mindenkinél más, arra nem is szabad alapozni semmit. Tőlem pl 2 ismerősöm kérdezte, hogy rákos vagyok- e mert mintha fogytam volna. Na ez volt akkoriban, amikor -60 kilónál jártam. Más reakciót azóta sem kaptam. Most -78nál tartok. Szóval csak a saját ítélőképességedben bízz. Mérőszalag, testsúly, ruhák hogy állnak x kilónként, pl 10, fotók. Ezek a fontosak, hogy lásd a változást:)

2021. jan. 15. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!