Miért nem látszik rajtam, hogy fogytam?
Az elmúlt hónapokban elkezdtem fogyózni, a mai mèrlegelés szerint pont 10 kg-tól szabadultam meg. (100ról indultam) Persze továbbra is nagy a súlyfeleslegem, de azt hittem, hogy ha elkezdem elérni a “kisebb célokat”, akkor jobban fogom magam érezni, de inkább csak elkeseredett vagyok, mert úgy érzem, mintha egyáltalán nem fogytam volna és a tükörben sem látom magamon ezt.
Túlreagálom? Vagy más is volt/van így ezzel?😅
(170 magas vagyok)
Szia!
Én alig vagyok magasabb(173) és 120-ról mentem le most 90-re, mégis alig látszik.
Ez azért van, mert alacsony vagyok és még mindig távol vagyok az ideális súlyomtól, de mondták, hogy ahogy egyre közeledek, egyre jobban fog látszódni a fogyás.
Neked is ezt mondom, hogy ne add fel, már most is lászódik biztosan egy kicsit, de a maradékon fog igazán látszódni, akkor leszel te is elégedett, mert nagyon látványos lesz.
Szia!
82 kg-rol indultam és 7 kg-ot a kornyezetem nem vett észre. Olyan 10 kg után kezdett el feltunni a kornyezetemnek, hogy fogytam. Még a munkában is meglepodtek, hogy 7 kg ment le.
Most 68 kg vagyok /unnepek elott 66 voltam/.
34N
Köszönöm a válaszaitokat❣️
Örülök, hogy nem egyedül vagyok így azért😅 További sok sikert és kitartást kívánok nektek😁
#1, nem az utóbbi hónapban, hanem hónapokban kezdtem el😅 kb 2,5-3 honapja :)
Az ember magán veszi észre utoljára:) Én akkor kezdtem észrevenni a tükörben, miután már a mindennapi fájdalmak szinte teljesen elmúltak. Kb 1, másfél év után. Túlságosan megszoktam a kövér énemet. Sajnos.
A környezete ( visszajelzések) pedig mindenkinél más, arra nem is szabad alapozni semmit. Tőlem pl 2 ismerősöm kérdezte, hogy rákos vagyok- e mert mintha fogytam volna. Na ez volt akkoriban, amikor -60 kilónál jártam. Más reakciót azóta sem kaptam. Most -78nál tartok. Szóval csak a saját ítélőképességedben bízz. Mérőszalag, testsúly, ruhák hogy állnak x kilónként, pl 10, fotók. Ezek a fontosak, hogy lásd a változást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!