Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem látszik rajtam ha...

Miért nem látszik rajtam ha fogytam?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A nyár elején 85 kg voltam és jelenleg olyan 74 kg lehetek. Súlyzós edzéseket szoktam végezni de az is igaz,hogy nem volt a célom a fogyás. Hiába étkezem egészségesen nehezen látszik meg az edzés eredménye. Amin viszont meglepődtem,hogy a ruhaméretem ugyan az maradt. Ha hízok 10-12 kg-ot az egyáltalán nem látszik meg rajtam. Ha kihúzom magamat látszanak a bordáim. Viszont ha le adok 10-12 kg-ot az sem látszik meg rajtam. Régebben amikor még soványabb voltam akkor is egy kicsit vastagnak láttam a combjaimat.

20 éves fiú vagyok és kb. 190 cm magas.

2018. szept. 16. 11:11
 1/2 anonim ***** válasza:
Hmm. Érdekes, érdekelne ez engem is. Velem az volt,vagy van,nem tudom. Súlyzós edzést én is csinálok, de a tömegem a régi, érzem hogy erősödött az izom,izomlaz megvan, sztem izmot szedek fel, és cserélem le a zsírt, az izom pici, a zsír nagy,sztem nekem ezért nem latszik meg,hogy izmosodok. Tehát a zsír eltakarja,vagy nagyobb izom miatt jobban előre tolódik a zsír, és koverebbnek nézek ki.
2018. szept. 16. 13:05
 2/2 anonim ***** válasza:

Jó magas vagy, jobban eloszlik rajtad a 12 kg, mint egy 160 centis emberen. Egy pasi esetében jobb a vastagabb comb, mint a vékony, azért ott kell lennie izmoknak is rendesen. Lehet, hogy tömegelned kellene, hogy épüljenek az izmaid, nekem elég soványnak tűnsz a súlyod/magasságod alapján.

A ruhaméretek csalósak lehetnek, sok ruha rugalmas anyagból készül vagy olyan szabású, hogy nem sokat számít pár kiló ide-oda, főleg egy ilyen magas emberre.

2018. szept. 17. 01:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!