Vlaki próbált már "vállalkozást" építeni a Jeunesse cégnél?
Olvasgass...
Pl: "a jeunesse mögött az a pár áll, akik korábban belsőégésű motorokhoz terjesztettek szintén MLM-ben kamu motorhatásfok-növelő és fogyasztáscsökkentő csodaszereket."
Vagy egy másik..
"Hát ma meg hűlt bennem a vér,meg kaptam a jeunesse cég termék árlistáját euroban voltak az árak de mikor át számoltam lehidaltam 60 szem csoda kapszula ami sejt szinten rendbe teszi fiatalítja a szervezet valami 46EFt az előadáson meg azt hangoztatták,hogy olcsóbbak mint a konkurencia és ugye mi szeretjük az olcsó dolgokat,de én kis balga azt hittem a magyar árakhoz mérten olcsó,hát nem a külföldiek vagy a milliomosok vagyonához képest olcsó,a még így is kétséges telomer aktiváló szer.Én nem tudom,ezek azt hiszik,hogy az átlag ember fejős tehén?"
Néhány hsz. (kivéve akik már benne vannak) elég reális itt is...
https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__egyeb-ker..
"Tetszik ez a "beszélgess olyanokkal akik benne vannak" című viccparádé. Tudod mi fog ekkor történni? Hogy az illetők egyszerűen belehazudnak a pofádba. Hazudni fognak a cég múltjáról, a termékről, a jutalékról, a saját csapatukról és legfőképp a keresetükről. Állandóan hazudnak. A termékbemutatón hazudnak, a személyes találkozáson hazudnak, a facebook-on hazudnak. Ha nem hised lépj be, és meglátod. Sorra derül ki hogy egy szavuk sem volt igaz, se a jutalákkal, se a termékkel, se az értékesítéssel kapcsolatban."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!