Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha fogyok és a mellemből is...

Ha fogyok és a mellemből is fogyok, akkor azzal arányosan csökkenni fog a mellbimbóm mérete is?

Figyelt kérdés
Éppen elkezdtem fogyókúrázni, és fel vagyok készülve arra, hogy a melleim is kisebbek lesznek. Viszont már most is úgy gondolom, hogy a melleim méretéhez képest aránytalanul nagyok a mellbimbóim, és attól félek, hogy ha a melleim kisebbek lesznek, akkor még ennél is aránytalanabb lesz.

2021. jan. 3. 16:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Fogytam 20 kg-ot. A melleim azelőtt sem voltak valami nagyok,a mellbimbóm viszont igen. A fogyás során persze a mellem mérete is csökkent, de a bimbó nem ment össze. Szóval sajnos az nem változik.
2021. jan. 4. 00:02
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

6os!!!

Okoskodom? Ketteske? Mi van ? Ezt tuti nem hagyom szó nélkül, ugyanis most jöttem vissza azóta, hogy válaszoltam a kérdésre. Adtam egy választ, 80% egyetért. Írtam egy hasonlatot hozzá. Nekem áll feljebb??? Te szerencsétlen nyomorult, miről beszélsz, rossz napod volt?

Sajnos a pofaméret sem változik FOGYÁS! után, de te megtisztelnél mindenkit, ha leadnál belőle pár kilót. Szánalmas vagy, a válaszodat jelentettem, ne offolj, ne kötekedj! A szabályzatban is benne van!

2021. jan. 4. 05:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!