Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Slim 40 el a biocomtol fogyot...

Slim 40 el a biocomtol fogyot e valaki? Velemenyek aki hasznalta. Es menyit fogyot ?

Figyelt kérdés

2021. jan. 2. 15:14
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nyomtam rá egy gyors google-t és elég nagyot mosolyogtam ezen a marketinges dumán.

- Nassolás gátló

- Kalória megkötő

Már az első is orbitális nagy marhaság, de ez a második... ez valami új szint a nettő hülyeség világában :D Hogy mit takar az, hogy kalória megkötő, vagy hogy miként is éri el azt, arról persze semmi információ :D Szóval miután keresztül rágod magad a végnélküli áltudományos butaságon, végre megtalálod a kulcsszót... glükomannán (amit sikerült elgépelniük, mert nyílvánvalóan egy gyorsan meggazdagodni vágyó dilettáns bandáról van szó). De mivel tudják, hogy egyesek már vannak annyira értelmesek, hogy nem adnak ki pénzt egy újabb egykaptafa ördögnyelv bőrlehúzásért, ezért "mellécsomaglják" a többi népszerű testsúly kontrol formulát, mint az L-Karnitin, zöld tea (koffein) stb, amik se önmagukban, se pedig így összekutyulva nem érnek semmit.

Összefoglalva... ugyanaz az étrendkiegészítő megoldás, amiből már több ezer van a boltok polcain. Megint csak azt tudjuk rá mondani, hogy gondosan megtervezett étrend és a mellé járó testmozgás nélkül a minimális élettani hatásnak, amit kivált a készítmény, semmilyen kézenfogható eredménye nem lesz.

Inkább vegyél bármi mást, mert azok nem próbálnak meg hülyének nézni olyan kifejezésekkel, hogy "kalória megkötés". Kalória megkötés... jézusom. Lehet fel is hívom ezt az Icukát, hogy ugyan magyarázza már el nekem, hogy mit értenek kalória megkötés alatt.

2021. jan. 2. 17:25
 2/3 Kocsis Ferncné válasza:
Szia! én most rendeltem. Azt mondod, nem ér semmit? akkor mégis mit vegyek? mert magamtól képtelen vagyok fogyni, pedig a kaját is visszafogtam már. szerited? mi lenne azt, ami segíthetne? én 4-5 kilót szeretnék leadni. köszönöm a válaszod.
2021. nov. 5. 11:29
 3/3 Csillu válasza:
Szerintem próbáld ki a BioTechUsa Diet Shake termékét. Ez nem arra való, hogy fogyj tőle, hanem egy étrendet kiválthatsz vele és az ital 110 kalória és telít.
2021. dec. 9. 14:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!