Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kinek melyik diéta vált be a...

Kinek melyik diéta vált be a legjobban?

Figyelt kérdés

Elkezdtem diétázni és mellette természetesen tornázni is. Arra lennék kíváncsi, kinek milyen diéta vált be a legjobban. Olyan érdekelne, ami nem éheztetésből áll, hanem egészséges és mellette hatásos is. Nagyon sok tippet olvastam a neten, de érdekelnének a ti tapasztalataitok is.

19/L

2020. dec. 27. 12:17
 1/10 anonim válasza:
29%
Bakker, lefogyok! 3 hónap alatt 18 kg ment le.
2020. dec. 27. 13:01
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Kevesebb szénhidrát, több fehérje, több zöldség. 65 kg-ról 53-ra fogytam le.
2020. dec. 27. 13:25
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden -hatásos- diéta azon alapul, hogy a testtömeg fenntartásához szükséges energiamennyiségnél kevesebbhez jusson hozzá a test.

Én kevesebbet ettem, és igyekeztem figyelni hogy a napi fehérjebevitel meglegyen, hogy a nehezen felépített izomtömegem (és erőm) a lehető legkevésbé degradálódjon. Nem mértem, nem számoltam. Kb diétáztam. Igen, sokszor voltam éhes, és nem laktam jól SOHA egészen. Az eredmények is jöttek: kb...

Aztán húztam még a gyeplőn. A maradék zsír ment, a kockák pedig jöttek.

2020. dec. 27. 13:28
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Előző vagyok: amit neked tudnék javasolni, az a következő

1) tűzz ki egy világos, jól definiált célt, ami REÁLIS, és egészséges.

2) Minden szükséges makro és mikronutrienst adj meg a testednek. Figyelj a minőségre (elsősorban az esszenciális zsírsavakra, és a fehérjékre gondolok)

3) Az éhség ellen a nagy térfogatú, de kis energiatartalmú ételek jelentenek esélyt. + Rostok és lassan emésztődő ételek

4) csináld

2020. dec. 27. 13:33
 5/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat (az elsőnek is, bár a szövegértés úgy látom, gondot okozott és végképp nem volt hasznos a válasz, de sebaj)!

1 hónap alatt 5 kg reális lenne? 10 kg-tól szeretnék megszabadulni mondjuk 2 hónap alatt. Igyekszem betartani a diétát, tornázni és kerülni a kenyeret, tésztát, késői evést. Eddig legalábbis így csináltam, de köszönöm a tippeket.

2020. dec. 27. 13:56
 6/10 anonim ***** válasza:
IF = időszakos böjtölés
2020. dec. 27. 13:58
 7/10 A kérdező kommentje:
Hatos, ezt kifejtenéd kérlek bővebben?
2020. dec. 27. 14:38
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Több féle kategória van, mindenki mást fog mondani.

Én a kalória számlálást javaslom.

Időszakos Böjtölès egy hülyeség, arra jó hogy felfrissülj egy túl kajás nap után legalábbis szerintem.

Hogy mi mit jelent ezt megválaszoltuk több helyen is.

Azért nem írom le mert tényleg nagyon hosszú, egyszerűbb ha rákeresel.

Nem rosszból mondom tényleg. Neked lenne jobb mint, egy pár soros válaszból belekezdeni olyanba ami nem illik hozzád.

Röviden annyit a kalória számlálásról, hogy ha kevesebbet eszel mint amennyit felhasználsz akkor fogyni fogsz.

Hasznos pl a kalória bázis, stb oldal, beírod kit ettél, ittál, összeadod.

És ha ez az érték kevesebb mint amit felhasználtál fogyni fogsz.

2020. dec. 27. 18:29
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem mit, hanem mit elnézést fáradt vagyok.
2020. dec. 27. 18:30
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Na még egyszer ez nem sikerül. Nem kit, hanem mit
2020. dec. 27. 18:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!