Viszonylag alacsony a sulyom es megis többnek nezek ki mint amennyi vagyok. Ez miert van?
Figyelt kérdés
165 cm es 50 kg vagyok.
A nagy melleim miatt, vagy nem tudom de sokkal többnek nézek ki.
Rendszeresen sportolok.
A combomon látok még felesleget de nem értem. 45 kilosan se néznék ki soványak. A testzsírszázalékom lenne magas?
2020. dec. 24. 21:34
2/9 A kérdező kommentje:
Egyszer mondták, hogya mellem miatt nézek ki husisabbnak de magáról a súlyomról még nem kaptam megjegyzést.
2020. dec. 24. 21:53
3/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? 50 kiló a 165 centihez nagyon kevésnek tűnik. Nem lehet, hogy azért, mert fat skinny vagy? Tehát hiába vagy vékony, nincs rajtad izom, ezért olyan löttyedtebb a hatás? Az okozhat ilyet, hogy többnek gondolnak, mint amennyi vagy. Mert én pl súlyzós edzéseket végzek és súlyt is emelek, szintén 165 centi, de mellé 66 kiló vagyok, és egyáltalán nem nagy darab. Általában nem is hiszik el, hogy ennyit nyomok. Mondjuk már közelebb vagyok korban a harminchoz, mint a húszhoz.
5/9 anonim válasza:
Ha nincs nagyon vékony derekad a nagy melledhez, akkor az kövérít. Ne hordj zárt nyakú/garbó felsőt, olyan felsőt, ami a mellénél fodros/csillogós stb, mert ezek oda vonzzák a tekintetet. Hordj nyitott kardigánt (ami tagolja a felsőtestet), kivágott felsőt, hosszú nyakláncot.
6/9 anonim válasza:
Képről lehetne ezt igazán megmondani.
7/9 A kérdező kommentje:
A derekam az vékony de a csipom az szeles
2020. dec. 28. 19:19
8/9 anonim válasza:
Testtartás. Érdemes elmenni egy gyógytornászhoz, hogy rád nézzen. Nem kell ettől megijedni, nincs semmi bajod, egyszer szerintem mindenkinek érdemes lenne elmenni egy ilyen szakemberhez, márcsak azért is, hogy elkerülj néhány hosszútávon kialakulható bajt. A helyes testtartás drasztikusan meg tudja változtatni azt, hogy hogyan "hordod" a tested :D
9/9 anonim válasza:
A nagyobb mell valóban okozhatja, hogy "nagydarabnak" tűnik valaki. Minimizer/-1cup típusú melltartó optikailag kicsinyíti, elvileg.
Esetleg a váll vagy a hát is lehet széles, attól is nagyobb darabnak tűnhet az ember. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!