Allergiás vagyok minden zöldségre, gyümölcsre. Milyen fogyókúrát ajánlotok?
Kizártnak tartom, amit írsz, ne haragudj. Miben nyilvánul meg az intolerancia? Van róla orvosi papírod is?
Nem véletlenül a tartósító- és permetszerekre vagy allergiás? Növények nélkül nem lehet élni.
Fogyni meg pláne - a túlzott fehérjebevitel anyagcserezavart, vesebajt, köszvényt, rákot... stb. okoz (persze hosszú távon), a szénhidrátoktól meg hízol, hízol.
A növények a vitaminok és rostok miatt is nélkülözhetetlenek - dobozos vitaminból nem jutsz eléghez, mert nem szívódik fel úgy, mint a természetes.
De ha mégis igaz, amit írtál, akkor fogyás szempontjából nincs más választásod, éjjel-nappal sportolnod kell.
Az egészséged szempontjából viszont nem tudom, mi lesz veled.
Egészen biztos, hogy nem szervi bajod van?
Köszönöm a válaszokat. És valóban allergiás vagyok. Letesztelve. Asztmás roham, száj feldagadása és torok ödémásodása a tünet. Mivel az allergén anyagok nyálkahártyán keresztül még intenzívebben "fejtik ki hatásukat".
A jelenség neve pedig keresztallergia.
Nem hiszem, hogy ezt kéne ecsetelnem. De ez a gyümölcs-zöldség allergia a legkevesebb a betegségeim skáláján. Asztmás vagyok, allergiás a napra, hidegre és a nedvesre. Áprilistóltól szeptemberig az összes pollenre. És valószínű pikkelysömöröm van, mert nem rég óta hámló kelés szerű foltokat produkálok a kezemen és a lábamon. De ezt tényleg nem volt időm még kivizsgáltatni. És még ez se minden...
Talán szervi bajom van, nem tudom, mert ennyi allergiával nincs államilag finanszírozott orvos, aki hajlandó eleget foglalkozni. Felírják a gyógyszereket, kenőcsöket. Néha segítenek egy darabig, legtöbbször addig sem.
A minden zöldség-gyümölcs pedig azt jelenti, hogy a paradicsomleves az egyetlen, amit ha megeszek nem kell ügyeletre rohanni, elég itthon 2 Calcium pezsgőtabletta és egy Diaphylin.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!