Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Futás! Reggeli előtt vagy...

Futás! Reggeli előtt vagy után lenne a jobb? Vagy mindegy?

Figyelt kérdés
Az érdekelne,hogy van-e különbség a futás hatékonyságában?Szeretek reggel futni,még munka előtt,általában 7-8 között szoktam egy órát kocogni folyamatosan,mert este mikor hazaérek már csak tornázni van erőm,futni nem igazán..Eddig vagy előtte vagy utána reggeliztem,mikor mennyire voltam éhes,de most szeretnék ebbe is rendszert vinni..melyik lenne jobb?
2010. aug. 12. 20:05
 1/10 anonim ***** válasza:
14%
Majd jól tönkremennek az izületeid.
2010. aug. 12. 20:10
 2/10 anonim ***** válasza:
76%
Szerintem, előtte csak valami műzliszeletet egyél, hogy a vércukrodd ne essen le, de rendes reggelit csak utána egyél.
2010. aug. 12. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
reggeli előtt.
2010. aug. 12. 20:43
 4/10 anonim ***** válasza:
68%
után,el akarsz ájulni? utána!
2010. aug. 12. 20:48
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1.:egyél valamit, hogy a vércukrod rendben legyen

2.:elmész futni köbö fél órát

3.:hazaérsz és rendesen bekajálsz (nem madáreleséget, hanem normális kaját)

ha ezt hosszabb ideig csinálod, akkor jobb lesz a közérzeted stb...

2010. aug. 12. 20:56
 6/10 Harrr ***** válasza:
100%

Én reggel evés előtt kocogtam 40 percet, egy órát, és soha nem volt semmi baj a vércukrommal. Nem tesz tönkre, szerinted a busmanok ha nem jutnak kajához, nem futkároznak érte? :D Vagy az ősember evés nélkül nem csinált semmit? :D

Azért jobban jársz, ha evés után kis pihenő, és úgy esel neki a távnak, ez itt nem egy sivatag XD A hatása tapasztalatom szerint ugyan az, csak én tele hassal nem szerettem futni.

2010. aug. 12. 21:17
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Is-is, vagyis előtte azért kell enni, hogy ne ess össze, ne izomból veszíts, utána meg azért mert visszatöltesz. Edzés utáni étkezés a legfontosabb, de mivel reggel csinálod előtte 2 órával is muszáj enned.
2010. aug. 13. 04:13
 8/10 anonim ***** válasza:
Én utána szoktam,és pont jól érzem magam így:)
2010. aug. 13. 08:03
 9/10 anonim ***** válasza:
75%
Mindig este futottam, ettem, majd egy óra múlva mentem futni. Aztán változtattam, mert este már nem értem rá, elkedztem reggel. Eleinte reggeli előtt mente, de nagyon nem volt jó így, szédültem, éhes voltam. Azóta azt csinálom, hogy felkelek, eszek vmi kicsit ( vagy egy fél banán, vagy müzliszelet, vagy egy fél szelet kenyér) , és megyek futni utána. Amikor megjöttem, lezuhanyzok, majd reggelizem rendesen.
2010. aug. 13. 08:06
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek a válaszokat,hasznosak voltak az elsőt leszámítva..azt hiszem úgy fogom,hogy előbb futok aztán reggelizem,nekem úgy jobban jön ki:)
2010. aug. 13. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!