Miért lehet az, hogy csak kimerítő sportolással tudok kalóriadeficitet tartani?
"Karanténban vagy, vagy miért nem lehet futni?"
Este hat hét körül végzek, utána nyolcig nincs sok idő.
Makrókat figyeled?
A mozgással kapcsolatban: edzeni otthon is tudnál (ha nem is pont úgy, mint az edzőteremben), biciklizni, túrázni elmehetnél hétvégén. Ne hagyd el magad teljesen.
Tuti hogy az étrenddel van baj. De ennél kevesebbet nem tudok már enni. Átlag napom:
R: 3 tk toast pirítós, sajt, felvágott vagy virsli, vaj, paprika, kávé. Ez kb. 3-400 kalória már.
E: Egészségkonyha rendelés, köretnek barna rizs, vagy basmati rizs, bulgur, saláta vagy savanyúság. Kb. 700-1000 kcal értékben.
U: kávé, egy csésze zabkása, vagy egy fürt szőlő, vagy felvágott kenyér nélkül, vagy néhány szelet finn crisp sajtkrémmel.
V: 2 kicsi tonhalkonzerv, tészta vagy tk kenyér, vagy finn crisp, főtt tojás.
Este tízkor lefekvés előtt mazsolázok még a hűtőből egy-két szelet sajtot, felvágottat. De van, amikor kibírom.
Sokan mondják, ha nem mozognak, nem is éhesek. Nálam pont fordítva van, ha nem edzek, farkaséhes vagyok. :(
Én is IR-es vagyok. Szerintem túl sok a liszt, gabona az étrendedben (nem tesznek jót az inzulinszintednek), és lehetne több a zöldség.
Reggelire egyél 1 pirítóst, vagy semennyit, a többi OK.
Ebédre húst párolt zöldségkörettel vagy főzelékkel.
Uzsonnára igyál kaukázusi kefírt, egyél hozzá egy marék mandulát, diót.
Vacsorára kenyér, tészta helyett nyers zöldséget, a többi OK. Esetleg még 1 szelet finn crisp-et.
Nem mondom, hogy sose ehetsz tésztát, rizst, zabot vagy gyümölcsöt (ha hiányoznak), de legyenek ezek mondjuk hetente csak 1x, és akkor is kisebb mennyiségben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!