Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le 30 kilót?

Hogyan fogyjak le 30 kilót?

Figyelt kérdés

Szóval, kb márciusban észrevettem magamon, hogy híztam, 75 kgról lettem 80. Itt még nem látszott meg rajtam, utána eltelt egy hónap és lettem 90 kg. Ezután jött egy mély időszak, nagyon depressziós és beteg voltam, szinte ágyhoz voltam kötve, egyedül, nem állt mellettem senki, néha a fájdalomtól enni sem tudtam vagy éppen a sírástól, majd mikor jobb volt akkor próbáltam meg enni, ezután evesi zavaraim lettek, majd mire észbe kaptam voltam kb 95 kg. Ezután vége lett a depressziós korszakomnak egy időre, jobban lettem, meg is gyógyultam, majd újra elkapott egy ismeretlen betegség, ami kórházba küldött, ott megkaptam hogy extrém mértékben elhiztam és ott jöttem rá igazán, hogy mi is történt velem. Miután hazajöttem, eltelt egy hónap, kb júliusban kialakult, hogy 105 kg lettem. Elvoltam magammal, azonban egyre jobban hianyolom a régi külsőmet, az emberek elítélnek amiért ennyit híztam, kibeszélnek, szidnak, gúnyolódnak pedig nem tudják mennyire beteg voltam és vagyok ez mellett. Mára megint kialakult bennem ez a szorongásos, depressziós dolog, gyűlölöm a külsőmet, magamat tejles mértékben. Mostanában egyre kevesebbet eszem, nincs étvágyam, egyszerűen kb két honapja nincs kedvem enni, van hogy napi egyszer eszem. Az, hogy kevesebbet eszem, mar egy jó út a fogyás felé, de hogy tudok meg segíteni ezen? Kb 70 kgre akarok vissza fogyni.

19/ l 178 cm

Ne haragudjatok ha összeszedetlen voltam. Ha valamit nem ertetek elmagyarazom, csak kissé szetcsuszott vagyok mostanában ( is).

2020. dec. 11. 20:52
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

SEMMIKÉPPEN NE csináld azt, h Csapi 1-2x eszel, hidd el, ez kb a legrosszabb

Egyél napi 5x, kb u.abban az időpontokban, ne sokat, de egészségesen, változatosan!

Találd ki neked kb mennyi élelemre van szükséged egy nap!

(Korodtól, fizikai megterhelés edzők függően! Ezt oszd el így:

Reggeli: 20% tízórai: 15% ebéd: 30% utso: 15% vacsi: 20%)

Igyál sok VIZET (2-2,5 l)

Hajrá!

Amit #4 írt nem igaz. Mármint annyiban, hogy ha rengeteget eszel, akkor tényleg futhatsz, de ha emellett rendesen eszel, akkor indulnak le a kilók.

2021. jan. 9. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!