Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem akarok...

Mit tegyek ha nem akarok tortát enni?

Figyelt kérdés
Jövő héten az osztályfőnököm hoz be tortát az osztálynak, a karácsony miatt. Én fogyókúrázom és nem akarok enni belőle, viszont már mindenki azt hiszi azt osztályba, hogy hánytatom magam, ezért fogytam, pedig csak életmódot váltottam...
2020. dec. 11. 06:23
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

#10 továbbra sem írtam hogy köze van. Egy megjegyzést tettem, hogy tudjon róla a kérdező. Ennyi, én nem kötekedésből, hanem segítő szándékkal írtam ...

Amúgy is ti hozzátok fel hogy honnan veszem hány éves, úgyhogy hagyjuk légyszi...

Jobb a békesség ne vitázzunk

2020. dec. 11. 09:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Ha nem akarsz, akkor ne egyél.

Ha mégis megkívánod, akkor pedig kérj egy vékony szeletet.

De ezen semmiképp se görcsölj egy héttel a torta előtt!

2020. dec. 11. 11:42
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy szelet torta belefér.

Legalább nem dumálnak rólad, hogy,hánytatod magad.

Ettől nem fogsz vissza hízni.

Gondolj bele évente egy szelet torta mit árt? Semmit.

Max otthagyod, hogy neked ez túl édes

2020. dec. 11. 12:05
 14/15 anonim ***** válasza:

"Legalább nem dumálnak rólad, hogy,hánytatod magad." Dehogynem. Ha valaki rosszat akar gondolni, majd azt gondolja: "Na, megette a tortát, biztosan ezt is ki fogja majd hányni".

Ha meg nem eszik tortát, akkor meg ezt: "Na, biztosan éhezteti magát, azért fogyott."

Szerintem ne ez legyen a fő szempontod. Ha szeretnél enni, egyél, ha nem, akkor ne. Vagy kérj egy szeletet, és edd meg a felét, vagy amennyi jólesik :) Talán ezzel kelted a legkisebb feltűnést, és magyarázkodnod se kell.

2020. dec. 12. 12:09
 15/15 anonim ***** válasza:
Túl azon, amit #2 mond, egyszerűen megmondod, hogy "köszönöm, nem kérek".
2020. dec. 15. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!