Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha nem akarok...

Mit tegyek ha nem akarok tortát enni?

Figyelt kérdés
Jövő héten az osztályfőnököm hoz be tortát az osztálynak, a karácsony miatt. Én fogyókúrázom és nem akarok enni belőle, viszont már mindenki azt hiszi azt osztályba, hogy hánytatom magam, ezért fogytam, pedig csak életmódot váltottam...
2020. dec. 11. 06:23
1 2
 1/15 anonim válasza:
53%
Add nekem én megeszek bármennyi tortat
2020. dec. 11. 06:50
 2/15 anonim ***** válasza:
97%
Nem, te nem váltottál eletmódot, te sajnos fogyókúrázol. Ha életmódot váltottál volna, nagyon jól tudnád, hogy megehetsz egy szelet tortát minden további nélkül, nem fogsz vele elrontani semmit.
2020. dec. 11. 07:24
 3/15 anonim ***** válasza:
95%
Vagy nem törődsz mások véleményével és nem eszel, vagy pedig eszel egy keveset. Ugyan már, egy szelet tortától nem hízol meg.
2020. dec. 11. 08:21
 4/15 anonim ***** válasza:
25%

Én nem ennék, hadd gondoljanak, amit akarnak. Meg is tudnám indokolni, mivel a torták alapanyagaiból többre is érzékeny vagyok.

De ha te úgy gondolod, hogy fontos neked a véleményük, és ettől változni fog, akkor egyél egy szeletet. Fogyás szempontjából belefér - az, hogy mennyire egészséges, más kérdés.

2020. dec. 11. 08:48
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy vékony szeletekre torta minden normális életmód váltásba, és fogyókúrába belefér. Hízni nem egy szelet tortátol fogsz, remélem ezt tudod. Fejben kell rendet tenni. Viszont ha nem kívánod, akkor meg kit érdekel más véleménye? Akkor nem eszel és kész.
2020. dec. 11. 08:52
 6/15 anonim ***** válasza:
78%

Egyrészt nem kötelező enned belőle, mondhatod ez normálisan is vagy mondhatod hogy érzékeny vagy rá, másrészt pedig nem attól az egytől fogsz elhïzni...

Sőt 1 egész tortába sincs annyi kalória ami miatt 1kg zsírt szednèl fel.

Edd meg nyugodtan nem lesz semmi gond, és olvass utána ezeknek a dolgoknak, mert úgy érzem hogy más dolgokkal sem vagy tisztába, és nem ér annyit -pár kg, hogy örök életre elromoljon az anyagcseréd.

Megjegyzés: akik most bejárnak suliba azok mind 15 évesnèl fiatalabb emberek, ezért ki se írhatnál kérdést...

2020. dec. 11. 09:02
 7/15 anonim ***** válasza:
5%
Utolsó, honnan tudod hogy ő hány éves? De nem is ez a lényeg.
2020. dec. 11. 09:08
 8/15 anonim ***** válasza:
81%
7-es, gondolom onnan hogy középsuliban online oktatás van, csak az általános iskolások járnak be.
2020. dec. 11. 09:10
 9/15 anonim ***** válasza:
86%

6os vagyok, pontosan megválaszoltátok egymást.

... De lényegtelen én akkor is próbálok segíteni ha fiatalabb mint amit a szabály előír, de azért jó ha tud róla a kérdező, nehogy bajba kerüljön vagy egyéb...

2020. dec. 11. 09:13
 10/15 anonim ***** válasza:
14%
Továbbra sem értem mi köze a kornak a kérdéshez.
2020. dec. 11. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!