Hogy fogyózzak ha nincs pénzem, drága ételekre, alapanyagokra?
Egészségesen kajálni a legolcsóbb!!! Mikor értitek már meg?! 196 cm vagyok, jelenleg 124 kg (153-ról és 110 a cél), és mióta normálisan eszek, 1.200 ft-ból kijön a napi kajakiadásom. Sokszor 1.000-ből. Melyik 124 éves férfi eszik meg egy ezrest egy nap? Amelyik egészségesen teszi!
Megeszel ebédre 2 hambit a Mekiben, kapásból 1.200 és akkor még nem ettél reggelit és vacsorát.
"Melyik 124 kilós férfi eszik meg egy ezrest egy nap? Amelyik egészségesen teszi!" - Vagy amelyik koplal... De amúgy van igazság abban, amit írtál. A feldolgozott ételek, ha a tápanyagtartalmat is nézzük, drágák. Ld. virslik, felvágottak vs. azok a húsok, amikből ezek (elvileg) készülnek.
Én valamivel többet költök élelmiszerre, amióta étrendet változtattam, de ebbe beleszámítom a vitaminokat, étrendkiegészítőket is. Viszont nem szedek semmilyen gyógyszert, ami csökkenti a kiadásaimat. Összességében nekem megérte változtatni, az egészségem és a közérzetem szempontjából is (az, hogy le is fogytam, csak a "bónusz").
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!