Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Vibrációs trénerrel fogyott...

Vibrációs trénerrel fogyott már le valaki?

Figyelt kérdés

Ha igen mit evett mellette és milyen rendszerességgel használta és miket csinált rajta?

Minden érdekel.

2020. dec. 6. 13:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
68%

Mindenki le tud vele fogyni, ha kézbe veszi és minden nap felsétál vele egy dombra.

Ha valami rezgeti a zsírt, attól még nem ég el, a Föld is kering a Nap körül, ilyen erővel már attól is lefogynánk.

Ha valaki csak ennyivel le tudna fogyni, nem lenne minden 3 ember elhízva (Európa, Amerika, stb.).

Írjak még, vagy átment a lényeg? :)

2020. dec. 6. 14:13
 2/11 anonim ***** válasza:
49%
A lényeg, hogy megmozdulnod ne kelljen, röfi.
2020. dec. 6. 14:35
 3/11 anonim ***** válasza:
81%

Vannak ilyen vibrációs cuccok, azokról annyit hallottam, hogy a valóságban csak a zsír szerkezetét lazítják, de egyebet nem csinálnak. Mellette ugyan úgy kell edzeni, ugyan úgy kell diétázni. Nem tudom mennyit számít egy ilyen, de lehet semmit.

Csodaszerek nincsennek. Vagyis van... A termogenikus zsírégetők, amiket már betiltottak. Azok tényleg képesek voltak a fogyasztásra odafigyelés mellett. Emelték a testhőt, konkretan állandóan lázas volt aki szedte, valamint hajtotta a szivet, mintha éppen a maraton távját nyomnád sprintben. Emiatt is tiltották be, veszélyes volt, mert kinyírta a szervezetet, de eredményes volt. Azóta nincs csodaszer, különben nem lenne elhízott ember a földön. Vagyis lenne, de nem a tehetősebbek körében. De nézd meg pl Mészárost vagy Orbánt. Ha valakik akkor ők is megtehetnék, hogy csodaszerekkel lefogynak, de nem teszik, mert nincs ilyen dolog.

Minden kb pénzlehúzás. Minden úgy van kitalálva, hogy nem helyettesítik a rendszeres mozgást és az egészséges táplálkozást és azok mellett segítenek. De tényleg segítenek?? Vagy csak az a kemény diéta és edzés teszi a hatását amit mellette csinálsz??

2020. dec. 6. 14:38
 4/11 anonim válasza:
23%

Szia!

Én ezzel fogytam le, sajnos se időm se lehetőségem nem volt arra hogy futni vagy edző terembe járjak. Nem tudom miért ír olyan commentet aki nem ért hozzá/nem használta...

Az evésről annyit, hogy mindegy mit eszel csak normális étel legyen. Ne legyen gyors éttermi vagy édesség, nasi. A normális ételből is kevés én minden étkezésemnél a felét ettem mint azelőtt, és napi 1x, 2x ettem. A gépet viszont minden nap használtam eleinte csak az első és a második funkciót, de idővel csak a 2-3mat.

Remélem tudtam segíteni!!

2020. dec. 6. 15:28
 5/11 Mr.Q77 ***** válasza:
83%

Na pont a 4-es válaszolókból ének az ilyen és hasonló pénzlehúzó vállalkozások. Amúgy vannak lusta buta eberek akik nem szeretnének változtatni az életvitelükön (mozgás/táplálkozás) de szeretnének fogyni addig lesz piaca az ilyen termékeknek.

Fogyni csak kalória deficittel lehet :

Ezt legkönnyebben az étkezés/élelmiszer típusok megváltoztatásával (kalóriaszámolgatás/vagy egyszerűen szemét kaják elhagyása (cukor/fehérliszt/feldolgozott élelmiszerek stb).

+ a RENDSZERES mozgás elengedhetetlen azonkívül hogy + kalórákat égetsz vele, jótékonya hat az anyagcserére/mentális állapotodra stb.

Na most ezek közül egyikhez sem járul hozzá semmilyen vibráló/rezgő csodagép, az hogy szétbontja a a zsírsejteket az egy marketing bullshit. A zsír csak akkor tűnik el (lesz kisebb a zsírt sejt) ha a szervezet kalória pótlás gyanánt felhasználj a a benne tárolt energiát.

a 4-sem azért fogyott mert használta a gépet (mert a gép nem csinál/nem tud csinálni semmit) hanem mert alig evett.

2020. dec. 6. 15:52
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

"én minden étkezésemnél a felét ettem mint azelőtt"

ezért fogytál, nem azért mert vibrálva voltál

2020. dec. 6. 16:57
 7/11 anonim válasza:
85%

Édesf@szom mennyi hülyeség van.😀

Ezelőtt nem is tudtam hogy van ilyen vibráló akármi.

Persze hogy nem fogsz tudni lefogyni vele, lusták hihetik ezt.

2020. dec. 6. 17:15
 8/11 anonim ***** válasza:
79%
Senki, csak a reklámok szerint.
2020. dec. 6. 17:58
 9/11 A kérdező kommentje:

Jézusom csak egy kérdés volt🤣🤣

Jó hogy nem mentek és ölitek meg egymást

Te jó ég🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️🤦🏾‍♀️

2020. dec. 6. 17:59
 10/11 anonim ***** válasza:
26%

Ha rossz a perifériás keringésed, akkor centikben és kilókban is tudsz "fogyni" tőle, mivel a pangó vizet "visszarázza" az erekbe.

Ha olyan mozgásszervi problémád van, amire hatásos, akkor is fogyni fogsz, mivel a mindennapi életben jóval mozgékonyabb leszel.

Kalóriaégetés szempontjából nem igazán számít, hogy vibrációs tréneren végzed-e vagy sem.

2020. dec. 8. 15:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!