Vibrációs övröl mik a tapasztalataitok?
Kajálj rendesen, 70 %ban ez számít. A másik meg, hogy én is utáltam sportolni és láss csodát elmentem egy edzőterembe és egy hét után úgy megszerettem a súlyzós edzést, hogy ma már el nem tudom képzelni az életemeet enélkül ( ez volt kb másfél éve. azóta heti 5xör járok 1,5 órát alkalmanként )
Annyi sport van. El nem tudom képzelni, hogy egyik se tetszik. Ja és a másik, hogy én kb 10 évesen ( most 24 vagyok )vetettem a nagyimmal 1 ilyen rezgős szart hát nem ért semmit csak pirosodott a bőröm.
És igen ez a reklámok trükkje, hogy elhitetik a fogyasztóval, hogy mekkora jó a termék. ( én is hirdetném, annyi pénzért, mint pár híresség :D A másik trükk, hogy lefogyott embereket hívnak be és elmondják, hogy ezzel és ezzel fogytam, közbe meg diétázott vagy 1 évig és edzett.. na ennyit erről)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!