A vibrációs tréner gépek tényleg fogyasztanak?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet de nem tudom h tényleg megéri e vennem2020. nov. 17. 16:08
1/10 anonim válasza:
Nem. Attól hogy rezegtet egy gép, te még nem mozogsz magadtól ergo nem égetsz kalóriát. Átverés, és drága is.
Egyszerű sétának több értelme van.
2/10 anonim válasza:
Az fogyaszt, ha kevesebbet eszel. Minden más csak parasztvakítás. Mozogj, ami jól esik!
3/10 anonim válasza:
Valóban fogyaszt a gép, de csak akkor, ha azt eszed pár hétig.
Vedd meg, és használd maszturbációs eszköznek. Több értelme van.
(Ha lenne ilyen gép, nem lenne elhízott ember.)
4/10 anonim válasza:
Így használt a vibrációs trénert:
Dőlj neki két kézzel és csinálj emelt fekvőtámaszokat.
Kapaszkodj bele és csinálj guggolásokat mellette.
Használd tricepsz gyakorlatokhoz a markolatait.
Ha nincs markolata, hanem csak rá kell állni, akkor:
Emeld a fejed felé és guggolj vele, vagy szorítsd a mellkasodhoz és guggolj vele.
Feküdj le és nyomj vele fekve.
Csak kérlek... soha ne dugd be és állj rajta egy helyben, mert annak semmi értelme.
5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a kommenteket akkor jobban járok ha több időt fordítok a sportra:D
2020. nov. 17. 23:30
6/10 anonim válasza:
Bizonyos mozgásszervi problémákon nagyon sokat tud segíteni, ill. "fogyás" akkor tapasztalható, ha rossz a nyirok- és kapilláriskeringésed, mivel a pangó folyadékot kimozgatja, visszajut az erekbe.
7/10 anonim válasza:
Én próbàltam,semmit se segített
8/10 Sunshinedoll válasza:
Ne vegyél, elég, ha ráülsz a centrifugára, kb hasonló eredményt fogsz azzal is elérni.
9/10 anonim válasza:
Fogyni tényleg nem lehet vele, de Nekem sokat segített az ízületeimen. Nagyon merevek, ez jól kimozgatta, sokkal rugalmasabbak lettek. Kiadós gyaloglás vagy biciklizés után Én kifejezetten szeretem.
10/10 anonim válasza:
Itt elbeszélnek sokan egymás mellett. Én is elkezdtem vibrációs fitnessre járni, de nekem fájnak tőle az izületeim. Viszont a személyi edző komolyan mozgat a gépen, súlyzókkal, gumiszalagokkal, hajladozni kell, hasizom gyakorlatok vannak, stb. Tehát nem úgy megy a dolog, hogy csak ráállunk és várjuk a csodát, az egy vicc lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!