Ez normális súly???
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16éves vagyok 160 centi magas és 52kg. Fogyni akarok, de nem tudok sehogy. Próbáltam már a pro anat (nem sokaig) illetve kulonbozo dietakat, de egyik sem hasznalt:( tipp, hogy hogyan tudnek fogyni? eloszor szeretnek mindenkepp kb 6-7kilot, aztan majd meglatjuk
koszi a valaszokat
16/L
2020. dec. 6. 00:34
2/9 anonim válasza:
Dagadt vagy, legalább 20-30 kilót kellene fogynod.
3/9 anonim válasza:
Ugye nem koplalással akarsz fogyni?
6/9 anonim válasza:
Ne haragudj de neked nem kell fogynod.
Ha sportolsz azt folytasd, ha nem akkor mozogj valamit hogy legyen jó alakod és ennyi.
Nem kell testépítő vagy anorexiás alkatú legyél szerintem, pont jó vagy így.
7/9 anonim válasza:
teljesen normális súlyod van, nem kell fogynod
ha szeretnél kicsit formásodni, akkor azon a sport segít, de fogyókúrára nincs szükséged
6-7 kilót szeretnél leadni? ne viccelj, az nagyon sok lenne
8/9 anonim válasza:
Alakformálás legyen a célod. Súlyzós edzés például. Esetleg javíts a testtartásodon is, az is drasztikusan képes megváltoztatni a testképed. Nem kell már fogynod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!