160cmhez hány kg a normális?
Figyelt kérdés
2020. nov. 20. 07:02
3/10 anonim válasza:
Mi az, hogy "normális"?
Nem üzemi gyártósoron készül az ember, az egyéni adottságait figyelembe kell venni.
4/10 anonim válasza:
Nekem 55-60,de ez mindenkinél más.
5/10 anonim válasza:
45-60
Olyan 50 körül az "ideális" de ez mindenkinél más
6/10 anonim válasza:
Én 70 kiló vagyok, de még nem az igazi. Olyan 55 kilóval voltam jó formában. Az tény, hogy izmos vagyok. Mindig is sportoltam. Ebből kiindulva. 45-60 kiló körül, attól függően mennyi izom van rajta.
7/10 anonim válasza:
Férfi vagy nő? Huszon éves vagy negyvenes?Sportol?
8/10 anonim válasza:
Ez sok mindentől függ, #7-est nem tudom miért pontozták le... Férfiaknak általában nagyobb a testsúlya, és nem mindegy hogy milyen az összetétele. Gondolok itt arra, hogy egy szálkás, izmos férfi, és egy "jó zsíros" férfi is lehet ugyanannyi súlyú. A súly egyébként nem minden, én inkább ez utóbbira figyelnék, hogy izmosabb, és szálkásabb legyek, nem pedig a súlyra.
9/10 anonim válasza:
Úgy szokták kiszámolni, hogy a magasság fölötti szám a kg, ha fiú vagy - tehát 60 kg-nak kel lenned, ha lány vagy, ebből le kell vonni 10-et, tehát lányként 50 kg-nak kell lenned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!