Ha naponta 45 km biciklizek és odafigyelek az étkezésre akkor 15 nap alatt milyen eredményre számíthatok?
7-es, pontosabban kellet volna fogalmaznom. Nem a monotonitás oldaláról közelítettem meg, hanem a megterhelés felől. Napi 45 km az rengeteg idő és erőfeszítés és elkötelezettség. Plusz sokaknak nem áll rendelkezésükre zöld terület, ahol tekerhetnek vagy a 45 km igen nagy százalékát arra kell "költeniük", hogy kitekerjenek valami zöld területre (miközben szívják a szmogos nagyvárosi levegőt).
15 napot írt a kérdező, szóval ez egy új fogyókúrázó és ez egy kezdő fogyókúrás program. Ilyenkor olyat ildomos választani, amit könnyen be tud az ember tartani és követni. 45 km tekerés szerintem nem illik ebbe bele, főleg ha az illető nem járatos bringás.
Nem kell amúgy konditerembe menni (meg nem is lehet :D) vagy halaki hiit edzést csináljon otthon. Sőt, még ugrálni se kell, ha az ember tart tőle a panellakás miatt.
Én fogyáshoz mindig azt szoktam ajánlani, hogy azt csináljuk, amihez könnyen hozzá férünk, szeretjük csinálni és úgy érezzük, be tudjuk tartani.
Francokat van hideg:D
Amióta tél van minden nap kint vagyok mert hidegben biciklizés nagyon jót tesz,és én azóta nem fáztam meg.egyszer sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!