Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha naponta 45 km biciklizek...

Ha naponta 45 km biciklizek és odafigyelek az étkezésre akkor 15 nap alatt milyen eredményre számíthatok?

Figyelt kérdés

2020. dec. 3. 09:27
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

7-es, pontosabban kellet volna fogalmaznom. Nem a monotonitás oldaláról közelítettem meg, hanem a megterhelés felől. Napi 45 km az rengeteg idő és erőfeszítés és elkötelezettség. Plusz sokaknak nem áll rendelkezésükre zöld terület, ahol tekerhetnek vagy a 45 km igen nagy százalékát arra kell "költeniük", hogy kitekerjenek valami zöld területre (miközben szívják a szmogos nagyvárosi levegőt).

15 napot írt a kérdező, szóval ez egy új fogyókúrázó és ez egy kezdő fogyókúrás program. Ilyenkor olyat ildomos választani, amit könnyen be tud az ember tartani és követni. 45 km tekerés szerintem nem illik ebbe bele, főleg ha az illető nem járatos bringás.

Nem kell amúgy konditerembe menni (meg nem is lehet :D) vagy halaki hiit edzést csináljon otthon. Sőt, még ugrálni se kell, ha az ember tart tőle a panellakás miatt.

Én fogyáshoz mindig azt szoktam ajánlani, hogy azt csináljuk, amihez könnyen hozzá férünk, szeretjük csinálni és úgy érezzük, be tudjuk tartani.

2020. dec. 3. 14:24
 12/19 anonim ***** válasza:
11-es voltam, azt elfelejtettem mondani, hogy többször tekertem már 50+ km-ereket biciklin és két-három éve szobabiciklizek, konditermezek, hiit-ezek és az ezekből származó tapasztalatokból mondom ezt :D
2020. dec. 3. 14:27
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
el kell hogy szomoritsalak de két hét alatt semmire kb. én a nyáron rengeteget tekertem, rövid 15-20 km szakaszokkal kezdtem de aztán az átlag meglett 50-60 közt. a rekordom 80km volt, hát mit ne mondjak készvoltam mire hazaértem. áprilisban kezdtem jobban odafigyelni mit eszek, de az elején még rengeteget megszegtem ezt. 90+ kg voltam ekkortájt, ezért határoztam el magam a váltás mellett. most 75 vagyok, fél év alatt lement 15 kiló. kezd el most, és nyárra mikor mennél a strandra már szép külsőd lesz. ne halogasd, mert akkor sosem kezded el. igaz nekem annyiban könnyebb volt hogy nyáron tekertem, de ha te csak az étkezésre figyelsz azzal is fogyhatsz. ja és ne akarj minden nap ennyit tekerni. pihenni is kell. egy héten 2-3x bőven elég
2020. dec. 3. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Ennyiből csak annyira, hogy 675 km-re leszel otthontól. Ez elég nagy eredmény.
2020. dec. 3. 16:22
 15/19 anonim válasza:
én bicikliztem nyáron 3 órát napi szinten, amivel kb 1200 kalóriát égettem el ennyi az alapanyagcserém, tehát a szervezetem eléget 1200 kalóriát akkor is ha nem csinálok semmit, és ehez pluszba jött a biciklizés, kb 1300 kcal körűl ettem, lehet fogyni.
2020. dec. 10. 19:57
 16/19 anonim ***** válasza:
15 nap alatt túl is leszel a legtöbbek számára valamiért kivitelezhetetlen szakaszok többségén, és sokkal kevesebb lesz a teljes megszokásig, mint amennyit már keményen beleraktál a projektbe. Ezért jó. És persze mert 15 nap nem olyan irgalmatlan nagy idő, mint a három hónap, amit egyébként kb a harmadik hét után ténylegesen egyre könnyebb megtartani.
2020. dec. 10. 20:26
 17/19 anonim válasza:
Semmilyenre
2021. jan. 1. 17:41
 18/19 anonim ***** válasza:
Izomlázra.
2021. jan. 1. 18:07
 19/19 anonim válasza:
50%

Francokat van hideg:D

Amióta tél van minden nap kint vagyok mert hidegben biciklizés nagyon jót tesz,és én azóta nem fáztam meg.egyszer sem

2021. jan. 28. 07:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!