Ha naponta 45 km biciklizek és odafigyelek az étkezésre akkor 15 nap alatt milyen eredményre számíthatok?
két hét alatt semmi csodára ne számíts.
Nekem - ugyan kedvezőbb feltételekből indulva - kb. 25-30 km-es napi bicajozással 3-4 kiló ment le egy fél szezon alatt. 3-4 hónap.
Mivel ennyi volt összesen a súlyfelesleg, nem kellett az étkezésemen változtatni, pusztán a vacsoránál próbáltam odafigyelni.
... még folytatom: azért nagyban számít az is, hogy milyen teljesítménnyel bicajozol... Mennyire megy fel a pulzusod, milyen hosszan tudod ezt tartani, stb. stb.
A kerékpáros rovatban próbálj nézelődni, szokott lenni hasonló kérdés.
#6: ezzel nem értek egyet! (3-4 voltam)
A szabad levegőn, esetleg még ráadásul zöld környezetben végzett mozgás sokkal kevésbé monoton, mint valami belihegett, mások által összeizzadt fitness-teremben való uncsi mókuskerekezés!
Két hét alatt nem sok fogyásra számíthatsz, de ennyi biciklizéshez nem is viheted alacsonyra a kalóriakeredetedt.
Másrészt meg 175 cm-es magassághoz a 70 kiló (mint cél) egy férfi esetében nagyon kevés, legalább 70-80 kiló kellene, csak több izommal és kevesebb zsirral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!