Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lehet a baj velem? Illetve...

Mi lehet a baj velem? Illetve hogy oldjam meg?

Figyelt kérdés
Fogytam 10kgt,lenne még 50kg legalább. Most viszont rámjött hogy egyáltalán nem vagyok éhes de folyton azon jár az eszem hogy egyek valamit. Nagyon hiányzik az édesség is, hiába eszem protein palacsintát vagy protein szeletet az valahogy nem segít. Ha viszont eszem nem tudok leállni. :( Szörnyen érzem magam, így sosem fogok lefogyni az pedig az egészségembe kerül. Mit tegyek? :(
2020. nov. 26. 22:51
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

A protein palacsinta por, meg minden más ilyen por állagú cucc tele van édesítő szerrel. Az meg ugyanúgy hat az inzulin szintedre. Szóval ezeket hanyagolnám, vagy minimálisra venném a fogyasztásukat.

Szerintem azért jár az agyad az evésen, mert

1.: szimplán éhes vagy,

2.: túl sokat kattogsz a diétán és a kajáláson,

3.: lélektani okokból.

Ezekre a megoldás lehet

1.: egyél megszokott időközönként, nagyobb volumenű, telítettség érzetet keltő kajákat.

2.: tervezd meg a diétád, lődd be ahogy azt kell, majd szimplán csak tartsd be. Ne vegyen el sok időt az étel előkészítés és az azon agyalás.

3.: mint minden más függőségnél, próbálj meg más, egészséges forrásokból kinyerni azt, amit most az evésből kapsz. Öröm források, apró győzelmek, próbáld meg átírni a gondolkodásot kicsit.

2020. nov. 27. 01:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Próbálj meg sok értelmes elfoglaltságot, munkát találni és végezni, hogy ne az evés körül járjanak a gondolataid.
2020. nov. 27. 08:57
 3/4 anonim ***** válasza:
A cukorfüggőség el fog múlni, vagy legalábbis jelentősen csökken, ha kitartó vagy. Ha nem vagy éhes, csak "kívánós", az a jobbik eset. Van, akinek a króm segített, nekem a gyógyteák jöttek be.
2020. nov. 27. 12:27
 4/4 anonim ***** válasza:
Beszélgess pszichológussal, rengeteg plusszt tud adni, ha felderítitek, majd végül szép lassan megoldjátok az érzelmi evés és a függőség mögötti okokat.
2020. nov. 30. 00:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!