Hogy találtatok motivációt a fogyáshoz?
Belenéztem oldalról a tükörbe.
A pólókat nem tudtam már megfelelő méretben vásárolni,vagy lógott a válla és pont jó volt a hasa...vagy feszült a hason mint a "hurkabél".
Nekem ennyi elég is volt...igaz,eltartott a felismerés 2 évig.
Írd fel, hogy mik az előnyei a fogyásnak és mik a hátrányai a kövérségnek! Mit nyersz és mit veszítesz!
Fogyásnál például jobb alak, könnyebb mozgás, jobb egészségi állapot, rád mennek a ruhák, stb.
Kövérségnél ennek pont az ellenkezője!
Nézegesd vékony, sportos testű emberek fényképét, történetét!
(Akikre felnézel vagy akiknek sikerült lefogyni!)
Kedvenc képem: [link]
Én sok olyan insta oldalra iratkoztam fel, amik egészséges diétás ételeket mutattak, illetve női testépítők, fitnesz modellek oldalára. Ha folyton ezt nyomják az arcodba, motivált leszel, hogy te is olyanná válj, legalábbis nálam ez lett az eredménye.
Illetve szedek pár étrend kiegészítőt, és a boltban mindig nagyon rendesek az eladók, velük is sokat beszélgettem, recepteket, tippeket adtak. Alapvetően pozitív csalódás volt, hogy a sok előítélet ellenére, ami a köztudatban él, az ilyen emberek nagyon segítőkészek, támogatóak.
Plusz én évek óta edzek egy összetartó közösségben, és csináltunk egy diétás messengert, ahol kaják, eredmények mutogatása zajlik, illetve ötletelések, tanácsadások. Ha nem egyedül vagy, az is húz előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!