Hogyan fogyjak le?
16 éves lány vagyok, 162 cm és 68 kg. Tudom, soknak tűnik, de annyira nem látszik meg rajtam, bár a hatása méginkább. Szóval, van egy kis hasam, de nem mondható nagynak, a karom és a lábam vastag, főleg a vádlim, a combom óriásinak látom. Eddig minden nap sétáltam 3-4 km-t (vidéken élek), de a Covid miatt sajnos nem igazán tudok, mivel kötelező a maszk az utcán és szó szerint megfúlok benne. Ha elmegyek egy rövid sétára, amit kicsit gyorsabban teszek, már szó szerint lihegek és teljesen átizzadom a pólóm. Sajnos az evést sem fogom vissza, reggeli bőséges, az ebéd is, csokit már próbálom mellőzni, valamint az este 6 óra utáni evést is. Bár a szüleim ezt nem nézik jó szemmel, meg mondták eddig, hogy jól nézek ki, milyen csúnya ha valaki sovány, de persze melyik szülő nem elfogult? Meg mostmár ők is felhozták, hogy vesznek nekem futópadot (bár a futással meg sem merek próbálkozni, ha a séta ennyire rosszul megy), szobabiciklit..De persze elutasítottam, mivel ismerem magam, tudom, hogy úgysem használnám. Annyira kifáraszt minden apró sport is, hogy hamar elmegy a kedvem tőle. Nem tudom mit csináljak.
Ha kevesebbet eszem és sokat sétálok (maszkban) , akkor jó hatást érek el? Vagy miket kellene ennem? Kérlek, adjatok tanácsot!
Sziaa
És ha esetleg megpróbálnál ilyen youtubos edzéseket csinálni? Én pl Cloe Tinget szoktam. És nem csak a fogyásban segített de a fenekem is sokkal formásabb lett
A kajában pedig annyi, hogy egy picit próbáld csökkenteni az adagot, úgy hogy még ne éhezz. És figyelj,hogy kevesebb szénhidrátot egyél,és inkább több fehérjét
Remélem segítettem egy kicsit🥰
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!