Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány hónap alatt?

Hány hónap alatt?

Figyelt kérdés
170 cm kb 67-70 kg-os lány vagyok...hány hónap alatt tudnék egészséges étrendel , napi 30 perces mozgással lefogyni úgy kb 45-50 kg-ra? Nagyon motivált vagyok egy személy miatt, szerintem csak így tetszenék neki szóval el fogom ezt érni és igen is megcsinálom! Légyszi ne lekezelő válaszokat írjatok
2020. nov. 23. 22:11
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
nem CSAK egy gyerek miatt akarok lefogyni hanem magam miatt is , nem szeretem azt ahogyan kinézek, ettől sem picsa sem testképzavaros nem leszek.
2020. nov. 24. 08:58
 12/14 anonim ***** válasza:
87%

Sziaa

Nos a 70 kiló tényleg egy picit ducibb kategória, én 163cm hez voltam már 63 kiló és nagyon nem voltam jó formában(most 48-49 vagyok,és vékony sportos)

Olyan 60kg körül lennél átlagos, 55-tel pedig már vékony

Szóval a 45 neked NAGYON kevés lenne, még nekem is az

Ja és figyelj h egészségesen érd el, ne gyorsan. Egy hónap alatt max 3-4 kilót fogyj, de inkább 2 körül

Remélem segítettem,sok sikert🥰

16/L

2020. nov. 24. 09:40
 13/14 anonim ***** válasza:
66%
Dontsd mar el mit akarsz. A kerdesven azt irtad vmi hulyegyerek miatt akarsz lefogyni
2020. nov. 24. 10:08
 14/14 A kérdező kommentje:
igen , egy adott ember miatt is ! de legfőképp azért ,hogy normálisan nézzek ki
2020. nov. 24. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!