Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány hónap alatt?

Hány hónap alatt?

Figyelt kérdés
170 cm kb 67-70 kg-os lány vagyok...hány hónap alatt tudnék egészséges étrendel , napi 30 perces mozgással lefogyni úgy kb 45-50 kg-ra? Nagyon motivált vagyok egy személy miatt, szerintem csak így tetszenék neki szóval el fogom ezt érni és igen is megcsinálom! Légyszi ne lekezelő válaszokat írjatok
2020. nov. 23. 22:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem a legjobb indok, de az már jó, hogy szeretnél változtatni. Ezt valahogy át kéne gyúrnod magadban arra, hogy önmagad és/vagy az egészséged miatt szeretnél változtatni, vagy legalább amiatt IS.

Egyébként ha 170 vagy, akkor ne nagyon akarj 60 alá menni szerintem, 55 körül is iszonyat sovány lennél. Inkább úgy próbáld meg formálni magad, hogy a deficit mellé súlyzós edzést végzel, mert a testednek az izom adja a formát, nem a kiálló csont. Egyébként 70-ről kb. 3-4 hónap alatt simán lemész 60-ra, talán az 50 is megvan kicsit több, mint fél év alatt, de szerintem nem éri meg magad tönkretenni csak azért mert másnak akarsz megfelelni.

2020. nov. 23. 22:46
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Kórházba fogsz kerülni, ha megcsinálod. Szóval nem ajánlom.
2020. nov. 23. 23:04
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

30 fölött ez már életveszélyesen sovány súly lenne.

Gyerekkorban még nem, ott még könnyűek a csontok.

2020. nov. 23. 23:14
 4/14 A kérdező kommentje:
Írtátok ,hogy veszélyes lenne...szóval akkor a maximum ameddig lefogynék az a 55-60 kg! A korom 1/4 ....azért nem írom ki teljesen mert akk észrevennék ,hogy 16 alatt vagyok és törölnének
2020. nov. 23. 23:27
 5/14 anonim ***** válasza:
2020. nov. 23. 23:36
 6/14 anonim válasza:
100%

170 cm magas vagy és 55 kg ra szeretnél lefogyni? Szerintem a magassagodhoz eleg nagyon max a 60-65 kozott is😊 azt javaslom dobj le par kilot még eléred mondjuk a 63kg ot

Aztan azt probald megtartani, formalodj

2020. nov. 24. 01:46
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
Na egy ujabb "dagadt" p*csa, aki valami idiota kisgyerek miatt akar lefogyni. Ha ennyire teskepzavaros vagy inkabb egy pszichiatert keressel fel.
2020. nov. 24. 06:41
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Pont ennyi ides voltam mint te mikor bekattant az agyam, hogy le akarok fogyni, olyan magas voltam és kb annyi kg voltam, mint te. Az lett az eredménye, hogy egy nyár alatt lefogytam DE a mellem nem nött meg, akkora maradt amekkora akkor volt. Nem ajánlom, hogy fogyókúrával fogyj le ennyi idösen, mert úgy jársz mint én. Ha elhagyod az édességet chipset és gyorséttermi szr kaját, akkor is nagyon szép eredményt tudsz elérni. Plusz igyál sok sok vizet, napi 3 liter elosztva, meg zöldteát. De egyél, a te fejlödö szervezetednek szüksége van rendesen a szénhidrátokra is. Ja, és sportolj valamit. Próbáld ki a futást, edzötermet, (otthoni edzéseket ha konditerem nincs nyitva esetleg most), keress egy sportot amit szeretsz, és így gyerekjáték lesz. Plusz ugye ha ennyi kg-ot lefogysz akkor punnyadék pálcika leszel amit elvisz a szél. Az izmokkal pedig tónusosabbá válik a tested. Nem menö már a gebeség!

35/N

2020. nov. 24. 07:12
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
*Pont ennyi ides voltam mint te
2020. nov. 24. 07:13
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
*IDÖS
2020. nov. 24. 07:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!