Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak le?

Hogyan fogyjak le?

Figyelt kérdés

45 éves nö vagyok. 167 cm magas. 90 kiló!!!

Egész életemben dagadt voltam. De márciusban elvesztettem a munkám, otthon maradtam és jó sok feljött. Ha így folytatom, januárra elérem a 100-at.

Itthon tornázok 30-40 percet YouTube videókra.

Hogyan álljak neki a diétának? Hogy kell elkezdeni, ha 15-20 kilót akarok lefogyni?

2020. nov. 15. 23:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Yazio applikáciot ajánlom, van FB csoport is ilyen néven
2020. nov. 16. 02:30
 2/3 anonim ***** válasza:

Én a kalóriabazist használom, szerencsére elég sok lehetőségünk van ilyesmire :)

Étkezés esetében ha van kedved nézz utána akár a ketogén diétának. Egy szó mint száz, figyelj egy kicsit jobban a kalóriákra és arra, hogy étkezéseid alkalmával max 50% legyen a szénhidrát, 30% a zsír és minimum 20% a fehérje bevitel, de ezt az alkalmazás úgyis írja :)

Sok sikert kívánok neked, a napközben pedig még privátban küldök 1-2 receptet:)

2020. nov. 16. 06:28
 3/3 anonim ***** válasza:
A torna az nem rossz, de ha már egy ideje csinálod és már megvan a rendszeres sport mint szokás, akkor megpróbálhatnál valami intenzívebbet keresni. Futnod szerintem még nem kéne, de pl gyalogolhatnál sietősen. Ha van gumipálya vagy erdő a közelben, ott akár futhatsz is (ha nem utálod annyira a futást, mint én - ne olyan sportot csinálj, amit utálsz).
2020. nov. 16. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!