Mit csináltok, ha nincs akaraterőtök foglalkozni a testetekkel?
fáradtság, rosszullét, egyéb lelki gondok, sok munka, lustaság, belefáradtság, menstruációs időszakok
mit csináltok, hogy kitartóak legyetek?
nekem most nem megy... nem érdekel semmi,csak eszem,ami legkönnyebben elérhető..
de nem jó így
mi az oka?hol kell megszüntetni a probléma okát?
tudom,hogy nem kell kifogásokat tenni és elköteleződni stb.
de mi van akkor,ha nincs ereje az emberenek?össze van roskadva?
Ez nem kifoság, ez az igazság.
Te érzed, hogy hogyan állsz lelkileg, nem mi. Ha te nem érzed magad elég erősnek, elég üdének egy fogyókúrázáshoz/diétázáshoz, akkor azt jelenti, hogy az valóban úgy van. Nem mindig alkalmas az idő mindenre.
Nekem a következő lenne a tanácsom: rakj rendet azokban a dolgokban, ahol baj van, ahol káosz uralkodik. Ha a munkahelyeden vannak gondok akkor ott oldjad meg a bajokat, ha az otthonodban nem tetszik valami akkor alakitsd úgy, hogy jobban imponáljon neked.
Ameddig más téren nincs rend addig nem fog jól menni a diétázás sem, mert a diétázáshoz rendkivüli akaraterő, kiegyensúlyozottság, türelem és szellemi energia és kitartóerő szükséges. De ha valami nincs rendben az életedben akkor ezek a dolgok hiányoznak. És ezek nélkül bizony, előbb vagy utóbb, a fogyókúrád/diétád fog elromlani.
És minthogy elrontsd a diétád és felboritsd a szervezeted, inkább neki se kezdj. Legalábbis igy egészségesebb leszel !
És fogadd meg a tanácsom: rakj rendet az életed többi részében !! Aztán jöhet a fogyózás !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!