Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit tudok fogyni így?

Mennyit tudok fogyni így?

Figyelt kérdés

Ha egy héten 6 napi(hetfotol-szombatig) taposok egy órát?(nyilván intenzíven nem ide oda döcögés)+kardiozok még+egészségesen eszek akkor december végéig hány kg mehet le minimum?🥺

Most vagyok 80kg.87 voltam áprilisban,nem folyamatosan edzettem/nem dietaztam csak egy kicsit változtattam .

(Nyilván nem olyan válaszokat várok hogy bomba alakom lesz még fogyok 20kilot,hanem ami szerintetek reális/vannak itt szakértők)

2020. nov. 14. 18:53
 1/6 anonim ***** válasza:
80%
Én kb ugyanennyi vagyok, havi 1 max 2 kiló megy le. Mennyit kcalt eszel?
2020. nov. 14. 18:58
 2/6 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem ha tényleg tartod magad akkor egy 8-10 kg simán lemehet még. Igyál sok folyadékot illetve egyél eleget mert ez is nagyon sokat számít. Sok sikert neked!
2020. nov. 14. 19:03
 3/6 A kérdező kommentje:

#1 nem igazán számoltam akkor ettem amikor éhes voltam most próbálok betartani valami határt.

#2 köszönöm ❤️

2020. nov. 14. 19:14
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Sport kb 20%-ot számít, a többi az étkezés.

Egészségesen enni a fogyáshoz nagyon kevés, ha egészségesen viszel be 3000 kcalt akkor hizni fogsz, míg ha egészségtelenül 1300at akkor fogyni. Persze nyilván a 2. Sem követendő példa.

Szóval röviden kcal-T kell számolni + makrókat mindezt egészségesen.

Ha mindent jól csinálsz akkor heti fel-1 kg-mal érdemes számolni, ami kb 5-6 kgt jelent minuszban.

2020. nov. 14. 19:25
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Az se mindegy, mennyi idős vagy. Fiatalabb korban könnyebb fogyni, mint pl. 40-50 évesen.

Én januárban 94 kilóról indultam, most annyi vagyok, mint te. Nagyon jó lenne idén még 75-nek lenni, de ha nem,hát majd leszek január végére. Szerintem nem jó nagyon ráfüggeni így a határidőkre, mert ha nem sikerül, nagy lesz a csalódás, és még az is lehet, hogy az egészet feladod.

Ettől függetlenül, hajrá, szerintem mindkettőnknek lehetséges idén még 4-5 kilót egészségesen, tartósan leadni.

2020. nov. 14. 19:36
 6/6 A kérdező kommentje:

#4 hát igen ezt én is észrevettem az elmúlt években hogy mikor egészségesebb kajákat eszek akkor mintha több lennék napokig.

#5 én 16 éves vagyok 🥺Remélem hogy sikerül mindkettőnknek❤️

2020. nov. 14. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!