Mennyit tudok fogyni így?
Ha egy héten 6 napi(hetfotol-szombatig) taposok egy órát?(nyilván intenzíven nem ide oda döcögés)+kardiozok még+egészségesen eszek akkor december végéig hány kg mehet le minimum?🥺
Most vagyok 80kg.87 voltam áprilisban,nem folyamatosan edzettem/nem dietaztam csak egy kicsit változtattam .
(Nyilván nem olyan válaszokat várok hogy bomba alakom lesz még fogyok 20kilot,hanem ami szerintetek reális/vannak itt szakértők)
#1 nem igazán számoltam akkor ettem amikor éhes voltam most próbálok betartani valami határt.
#2 köszönöm ❤️
Sport kb 20%-ot számít, a többi az étkezés.
Egészségesen enni a fogyáshoz nagyon kevés, ha egészségesen viszel be 3000 kcalt akkor hizni fogsz, míg ha egészségtelenül 1300at akkor fogyni. Persze nyilván a 2. Sem követendő példa.
Szóval röviden kcal-T kell számolni + makrókat mindezt egészségesen.
Ha mindent jól csinálsz akkor heti fel-1 kg-mal érdemes számolni, ami kb 5-6 kgt jelent minuszban.
Az se mindegy, mennyi idős vagy. Fiatalabb korban könnyebb fogyni, mint pl. 40-50 évesen.
Én januárban 94 kilóról indultam, most annyi vagyok, mint te. Nagyon jó lenne idén még 75-nek lenni, de ha nem,hát majd leszek január végére. Szerintem nem jó nagyon ráfüggeni így a határidőkre, mert ha nem sikerül, nagy lesz a csalódás, és még az is lehet, hogy az egészet feladod.
Ettől függetlenül, hajrá, szerintem mindkettőnknek lehetséges idén még 4-5 kilót egészségesen, tartósan leadni.
#4 hát igen ezt én is észrevettem az elmúlt években hogy mikor egészségesebb kajákat eszek akkor mintha több lennék napokig.
#5 én 16 éves vagyok 🥺Remélem hogy sikerül mindkettőnknek❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!