Elítéled a túlsúlyos embereket?
én a kis kövér embereket nem. inkább az annyukat, hogy hagyta a gyerekét így elhízni.
A kövér tinédzsereket itélem el, mert úgy akarnak öltözni mint a vékonyak, csak éppen nekik nincs kint a seggük, és nem lóg ki a hasuk a szűk kis póló alol. UNDORÍTÓ
és elitélem az összes olyat, aki a sok nasi miatt hízik el, és nem tesz ellene semmit, csak panaszkodik.
Én is elhízott voltam. 168 cm és 77 kg. csak én erőt vettem magamon, és panaszkodás mellett keményen diétáztam. mára 58 kiló vagyok. :)
Szóval hajrá, nincs minden veszve. egyszerű az emberi szervezet. és irányítható is. csak akarat kell hozzá...
Már kezd unalmas lenni a téma.
Mind az ő részükről, mind azokéról, akik lenézik őket.
És azt is unom, hogy ráerőltetik az emberre, hogy mindenkinek egyformának kell lennie, mert mindenki annyira tudja, mi a jó a másiknak.
Van, akinek megy, van akinek nem (NEM a fogyásra gondolok most, hanem mindenre, ami idetartozik.)
Azt is elítélem, akik egy kalap alá veszik a 75 kg-osat a 120 kg-ossal, mert szerintük "mindkettő kövér".
Elítélem, aki mindenkit magához hasonlítgat.
És azt is elítélem, aki külső alapján ítélkezik.
(Legyen ez súly, ruházat, és egyéb kiegészítők, mert nem bírom, ha lenézik azt, akinek nincs pénze márkás, több 10E Ft-os cuccokra, nem vasalgatja a haját, és nincs rajta 2 kg festék.)
Miért itélném el őket ? Én tökéletes vagyok talán ?
Mások tökéletesek ? Hogyan itélkezhetnek egy másik ember felett ? Szerintem az a szánalmas ember, aki elitél valakit, csak mert kövér/csúnya/sovány vagy akármi.
Ha én toleráns vagyok akkor mások miért nem lehetnek olyanok ?
Akik eddig azt irták, hogy " Igen, elitélem őket!", azoktól kérdem: miért is nem foglalkoztok ti a saját életetekkel és miért itéltek el másokat ? Jogotokban áll persze, de ettől csak kevesebb lesztek. Ez az én véleményem.
Nem,csak undorodok tőlük.
Nem tudom megérteni,hogy lehet úgy elviselni magad,hogy lényegében egy nagy darab háj vagy.Fuj.
Rajtam is volt valamennyi felesleg,de nem sok,és le is adtam.Amióta nem eszek szemét kajákat,és sportolok,sokkal jobban érzem magam.Igaz néha rámtör az ehetnék,de le lehet küzdeni...vagy ha nem sikerül..hát egy nap nem a világ.Szóval...aki nem tesz az ellen semmit hogy ne legyen kövér...hát pf.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!