Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az orvosom azt mondta híznom...

Az orvosom azt mondta híznom kéne 1-2 kg-t, viszont én nem érzem úgy(?)

Figyelt kérdés
Most 160 cm és 45 kg vagyok. Nemrég fogytam le 57-ről. Tényleg ennyire kevés ez?
2020. nov. 10. 07:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
33%

Ha van valami egészségügyi problémád akkor fogadd meg. Ha amúgy egészséges vagy, minden rendben és így jól érzed magad akkor ne hízz.

Én 164 centi vagyok, 45 kiló voltam, fixen, imádtam, full egészséges voltam. Aztán beütött a kritikus 25 év és elkezdtem hízni. Majdnem 10 kilót híztam. Én utálom, mostmar ennyi idősen (27) nem olyan könnyen fogyok, formásodom de próbálkozom. Igaz, lehet nem 45-re de 48-ra célom lemenni.

2020. nov. 10. 14:35
 12/12 Metionin ***** válasza:
Kérdés hogy az az 57 az egészséges súlyod volt-e vagy volt rajtad plusz. Ha az egészségesről fogytál le akkor lehet hogy tényleg kevés. Én 165 centivel vagyok ennyi de eddig ez a legjobb súlyom, tehát több sose voltam csak kevesebb. Attól függ hogy kinek mi a saját egészséges súlya, neked az 57 volt vagy ez a mostani az és onnan ment fel 57-re?
2020. nov. 10. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!