Fél év koplalás mennyire tette tönkre az anyagcserém?
Most akkor mire következetessek? Ha mondjuk 1400 volt az alapanyagcserém akkor most olyan 1200?
Akkor a súlytartóm mennyi lesz?
#13-as Elég hozzá a tápanyaghiány.
#Kérdező Felejtsd el a mérleget, és kérj segítséget, ha már itt nem hallgatod meg. A családod nem látja, hogy mit csinálsz?
Szép lassan térj vissza a normális táplálkozáshoz (kismillió weboldal/blog foglalkozik ezzel) ne a kalóriákat számold, (persze most már tudod őket fejből szóval ez jó dolog) hanem alapból törekedj arra hogy a szemét kajákat (feldolgozott élelmiszerek, gyors felszívódású szénhidrátok, lisztes cukros ételek stb) elhagyod és a lehetőségekhez mérten próbálsz az élelmiszerek közt választani, (mindig ezt írom) próbálj az alacsony Glikémiás indexű ételeket előnybe részesíteni néz utána.
És ha már kicsit megerősödtél kezdj el mozogni, olyan sportot mozgásformát végezz amit szívesen is végzel heti 2x de inkább 3x.
Ha teheted valamilyen súlyzós edzést (tudom lányok lehet nem szeretik) válasz, ahol szakember/instruktor is felügyel.
Menj orvoshoz szerintem, hogy felügyelje a dolgot.
Most nem tudom, hogy háziorvos vagy dietetikus, ráadásul vírus is.
Telefonon esetleg érdeklődhetnél a háziorvosnál, hogy merre indulj el.
Az idő amúgy....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!