Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fél év koplalás mennyire...

Fél év koplalás mennyire tette tönkre az anyagcserém?

Figyelt kérdés

Most akkor mire következetessek? Ha mondjuk 1400 volt az alapanyagcserém akkor most olyan 1200?

Akkor a súlytartóm mennyi lesz?

2020. nov. 9. 07:02
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az elején kikerülhetetlen a hízás. 1 hónap alatt fokozatosan állj vissza a jelenlegi súlyod szerinti súlytartó keretre.
2020. nov. 9. 11:51
 12/19 anonim ***** válasza:
83%
Én koplalás után TRIPLA annyit híztam vissza és súlyos anyagcserezavarral egybefüggő betegséget diagnosztizáltak nálam. Kordábantartható, de nem gyógyítható. Most az egészségemért kell tartanom egy szigorú diétát. Életem végéig... én már rohadtul megbántam :/:)
2020. nov. 9. 12:13
 13/19 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nagy extra vékony, főleg annyira, hogy indokolja a menstruáció elmaradását.
2020. nov. 9. 17:02
 14/19 A kérdező kommentje:
Most akkor mi lesz? Mit tegyek hogy újra a régi legyen az anyagcserém? Már nagyon megbántam az egészet. :(
2020. nov. 9. 17:03
 15/19 anonim ***** válasza:

#13-as Elég hozzá a tápanyaghiány.

#Kérdező Felejtsd el a mérleget, és kérj segítséget, ha már itt nem hallgatod meg. A családod nem látja, hogy mit csinálsz?

2020. nov. 9. 17:41
 16/19 Mr.Q77 ***** válasza:
100%

Szép lassan térj vissza a normális táplálkozáshoz (kismillió weboldal/blog foglalkozik ezzel) ne a kalóriákat számold, (persze most már tudod őket fejből szóval ez jó dolog) hanem alapból törekedj arra hogy a szemét kajákat (feldolgozott élelmiszerek, gyors felszívódású szénhidrátok, lisztes cukros ételek stb) elhagyod és a lehetőségekhez mérten próbálsz az élelmiszerek közt választani, (mindig ezt írom) próbálj az alacsony Glikémiás indexű ételeket előnybe részesíteni néz utána.

És ha már kicsit megerősödtél kezdj el mozogni, olyan sportot mozgásformát végezz amit szívesen is végzel heti 2x de inkább 3x.

Ha teheted valamilyen súlyzós edzést (tudom lányok lehet nem szeretik) válasz, ahol szakember/instruktor is felügyel.

2020. nov. 9. 17:52
 17/19 anonim ***** válasza:
47%
Amint kinyitnak a termek kezdj el súlyzós edzéseket végezni, mert az nagyon pörgeti az anyagcserét.
2020. nov. 13. 20:30
 18/19 anonim válasza:
100%

Menj orvoshoz szerintem, hogy felügyelje a dolgot.

Most nem tudom, hogy háziorvos vagy dietetikus, ráadásul vírus is.

Telefonon esetleg érdeklődhetnél a háziorvosnál, hogy merre indulj el.

Az idő amúgy....

2020. nov. 13. 22:43
 19/19 anonim válasza:
Betegség miatt koplaltam, a csontomból is ment el meg ilyenekből mert a szervezet próbálta beszerezni azt ami az alapműködéshez kell.
2020. nov. 14. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!