Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez már haladás?

Ez már haladás?

Figyelt kérdés
Evés zavarból próbálok ki jönni, és eddig amíg ezt csináltam nem volt székletem jó sokáig, bár most sincs de ahogy többet eszem rám jön a "kakakilni" kellene, csak az a baj hogy nem tudok. Viszont úgy gondolom hogy ez haladás, nem? Helyrehozhatom még az anyagcserémet? Sajnos a hízás már el indult, viszont ettől nem fogok panikolni, mivel sztm ez egyszer le áll, és vissza áll egy adott súlyra, és nem hízok tovább.
2020. nov. 7. 17:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Mennyit ettél eddig?

Koplaláskor normális, ha napokig nincs széklet. Sajnos évekkel ezelőtt én is csináltam, napi 700-800 kalória. Örültem, ha hetente egyszer összejött.

Igyál sok-sok vizet, egyél zöldségeket. Ha ez sem elég akkor egyél többet a megszokottnál.

2020. nov. 7. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!