Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez már haladás?

Szerintetek ez már haladás?

Figyelt kérdés
Szombaton még 65kg voltam,ma már 64 vagyok.Szombat óta csak ásványvízet iszom,kávémba csak édesítőszert teszek,és 18után nem eszem.Próbálok sok folyadékot inni,de sajnos tornázni nincs időm.
2010. febr. 5. 20:09
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ha eddig sok cukros üditőt ittál,és este későn ettél akkor igen,haladás:)
2010. febr. 5. 20:19
 2/7 anonim válasza:
100%
Haladás bizony! Gratula
2010. febr. 5. 20:28
 3/7 anonim válasza:
74%
1kiló +- az még nem jelent semmit, abba benne van az, hogy éppen mennyi víz van benned, voltál e WC-n, mikor ebédeltél, stb.
2010. febr. 5. 20:44
 4/7 anonim ***** válasza:
80%

Nagyon nem oké!

Egyél napi 5 ször keveset, egészséges kajákból!

Ne koplalj, és legyen időd tornázni:)

Egy kiló ingadozás természetes, és nem feltétlenül fogyás.

2010. febr. 5. 21:05
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem akarlak nagyon elkeseríteni, de nekem van olyan, hogy reggel mondjuk 55-öt, este meg 56-ot mutat a mérleg...egy hét alatt meg pláne nem eredmény ez...de az mindenképpen haladás, hogy le tudtál mondani az édes löttyökről meg a cukorról :)))

Így tovább :)

2010. febr. 5. 21:40
 6/7 anonim ***** válasza:
50%

Ezt nem haladásnak, ezt a szervezet egészséges biokémiájának nevezzük. :)

Gratulálok, veszítettél egy kis vizet, egy kis glikogént, egy kis TAG-ot. De szerencsére egy grammot sem fogytál.

2010. febr. 5. 21:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó: szép volt:P:D

Jujj amúgy, mekkora haladás, hogy végre nem napi 2 liter kólát iszol..jújj én erre nem lennék képes, még jó, hogy a víz szinte ingyen van ahhoz a szarhoz képest:D

2010. febr. 23. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!